GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren retail park STOP SHOP u Kaštel Sućurcu

Otvoren retail park STOP SHOP u Kaštel Sućurcu
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2022 / 20:45
Autor: SEEbiz
KAŠTEL SUĆURAC – U Kaštel Sućurcu svečano je otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP, ulaganje austrijske korporacije Immofinanz. Novi maloprodajni park proteže se na više od 7.000 četvornih metara i kupcima nudi širok izbor različitih trgovina i proizvoda – od odjeće, namještaja, kućanskog tekstila, dječje opreme, do potrepština za kućne ljubimce.

Svečanom otvorenju su, uz Denisa Ivanovića, gradonačelnika grada Kaštela, prisustvovali i predstavnici austrijskog investitora – Dietmar Reindl, član uprave Immofinanza te Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, ali i mnogobrojni ugledni gosti iz javnog života, kao i kupci koje je u novootvorenim trgovinama dočekao niz pogodnosti.

„Otvaranjem STOP SHOP-a Kaštel Sućurac Immofinanz je nastavio niz kontinuiranih ulaganja u razvoj manjih hrvatskih gradova i mjesta, koji traje već nekoliko godina. Koncept STOP SHOP-a na hrvatskom se tržištu prvi put pojavio 2018. godine, a od tada pa sve do danas povratne informacije lokalnih zajednica i stanovništva vrlo su povoljne. Mnogi naši međunarodni maloprodajni zakupci žele se proširiti u Hrvatskoj, a naš STOP SHOP format idealan je za taj rast zahvaljujući veličini gradova te potražnji stanovništva za pristupačnom ponudom u ugodnoj shopping atmosferi.“, naglasio je Dietmar Reindl, član Uprave Immofinanza.

Uz mnogobrojne domaće i međunarodne brendove te 7.000 četvornih metara prodajnog prostora, maloprodajni park STOP SHOP pruža jedinstveno shopping iskustvo građanima Kaštel Sućurca, ali i cijele Dalmacije. Zahvaljujući dobro izbalansiranoj ponudi zakupaca i trgovina, STOP SHOP retail park stvara ugodnu atmosferu namijenjenu svima, a posebno obiteljima koje cijene povoljnu kupnju. Novi retail park u potpunosti je zakupljen od prvoga dana, a za njegovu je izgradnju bila zadužena domaća tvrtka Tromont. Zakupci čije će trgovine lokalni kupci moći pronaći na novoj adresi u Kaštel Sućurcu su: Spar, Muller, Optika Anda, Super ZOO, NKD, KiK, Mana i Tedi, kao i popularni bar ugostiteljskog lanca Leggiero.

„Danas s ponosom možemo najaviti otvaranje našeg petog STOP SHOP-a u Hrvatskoj. Naš brend STOP SHOP fokusiran je na izgradnju trgovačkih centara u malim gradovima i sredinama, kako bi se lokalnim stanovnicima omogućio pristup širokom spektru proizvoda i robnih marki. Također, prodajni park STOP SHOP idealan je za „pametne kupce“ koji cijene pristupačne lokacije te široku ponudu proizvoda, koja je rezultat dobrog omjera cijene i kvalitete.“, izjavio je Joško Piteša, Country Manager Operations za Immofinanz u Hrvatskoj.
Nova shopping oaza u srcu Dalmacije otvorena je s ciljem podizanja kvalitete života lokalne sredine i povezivanja domaćih dobavljača i pragmatičnih kupaca koji teže pristupačnosti i traže vrijednost za novac. Početak rada novog STOP SHOP-a u Kaštel Sućurcu prilika je i za otvaranje velikog broja novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo, što će potencijalno rezultirati i smanjenjem dosadašnjeg trenda napuštanja manjih sredina, odnosno iseljavanja u veće gradove.
„Drago mi je da je STOP SHOP prepoznao upravo Kaštela kao poželjnu destinaciju, kako u turističkom, tako i u poslovnom smislu te da su upravo kod nas otvorili prvi maloprodajni lanac u Dalmaciji. Otvaranjem STOP SHOP maloprodajnog lanca u Kaštel Sućurcu otvoreno je preko 100 radnih mjesta za naše sugrađane, a svako novo radno mjesto za nas je velika vrijednost.“, naglasio je prilikom otvorenja STOP SHOP-a Denis Ivanović, gradonačelnik Kaštela.
U povodu otvaranja novog STOP SHOP maloprodajnog lanca organizatori će svojim budućim posjetiteljima i stanovnicima Kaštela pokloniti besplatan koncert glazbene dive Nine Badrić te mladih glazbenika iz popularnog televizijskog showa The Voice – Stefany Žužić i Alena Đurasa, koji počinje u krugu centra u 20 sati.

Tagovi: Otvoren retail park STOP SHOP, Joško Piteša, Kaštel Sućurac, Dietmar Reindl, Immofinanz
PROČITAJ I OVO
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
Obujam građevinskih radova u veljači skočio 15 posto
GRAĐEVINA
Obujam građevinskih radova u veljači skočio 15 posto
ZAGREB - Obujam građevinskih radova u veljači je prema kalendarski prilagođenim indeksima bio veći za 15 posto nego u istom mjesecu prošle godine, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) objavljeni u ponedjeljak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE