GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Najveća kompanija za nekretnine na svetu ušla na tržište Srbije

Najveća kompanija za nekretnine na svetu ušla na tržište Srbije
TRŽIŠTE NEKRETNINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2021 / 15:22
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Keller Williams, najveća kompanija za nekretnine na svetu dodelila je master franšizu kompaniji Cvetković-Roškov i otvaranjem prvog market centra u Beogradu zvanično počela rad u Srbiji.

„S ponosom objavljujem da smo postali deo globalne mreže koju čini 50 zemalja sa 190.000 agenata za nekretnine u 400 market centara pod okriljem kompanije Keller Williams“, izjavio je danas na skupu u Privrednoj komori Srbije Miroslav Cvetković, generalni direktor Keller Williams Srbija.

Milan Cvetković, regionalni direktor Keller Williams Srbija dodao je da se posle 25 godina besprekornog poslovanja u posredovanju pri prodaji i zakupu nepokretnosti, Cvetković-Roškov priključio „najvećoj porodici agenata za nekretnine na svetu. KW je kompanija br. 1 po izboru klijenata i agenata širom sveta, koju su napravili agenti za agente”.

„Fokus u radu kompanije je na edukaciji”, izjavila je Regionalna trening menadžerka Dušanka Kovačević i dodala “Univerzitet Keller Williams raspolaže razvijenim obrazovnim sistemima koji nam omogućavaju da unapredimo znanje naših agenata u bilo kojem trenutku karijere“.

Na konferenciji za medije u organizaciji Privredne komore Srbije govorili su i Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva u PKS, Ana Ilić, viša savetnica u Kabinetu predsednika Vlade Srbije, i Žarko Malinović, sekretar Udruženja za trgovinu. Kako je rečeno, modeli, sistemi i tehnologija koje KW donosi u Srbiju otvaraju nove mogućnosti za agente-preduzetnike i podižu standard usluge.

Vladan Petrović regionalni operativni direktor, rekao je da platforma KW omogućava agentima da naprave sopstveni brend, izgrade sopstveni biznis i postanu uspešni preduzetnici i dodao je da će ukupna ulaganja kompanije KW u tehnologiju na globalnom nivou dostići milijardu dolara.

Širenje kompanije na tržištu Srbije podrazumeva otvaranje market centara u svim većim gradovima, a Zorica Joksović-Ivačković, regionalna market centar administratorka, dodala je da kompanija Keller Williams na globalnom nivou podržava agente da samostalno razvijaju svoje poslovanje.

„Otvaranjem novih market centara stvoriće se mreža uniformnih usluga najvišeg kvaliteta“, rekla je ona.

Tagovi: kompanija Cvetković-Roškov, Dušanka Kovačević, Ana Ilić, Branislav Simanić, Uroš Kandić, Privredna komora Srbije, Miroslav Cvetković, tržište nekretnina, Keller Williams
PROČITAJ I OVO
Ranilović: Državne subvencije ipak utječu na rast cijene nekretnina
HGK
Ranilović: Državne subvencije ipak utječu na rast cijene nekretnina
ZAGREB - Tržište nekretnina u Hrvatskoj u 2020. zadržalo je neke trendove započete u 2019. godini, ali su pandemija i potres bitno utjecali na dinamiku, a nekretnine su i dalje poželjna investicija u nestabilnim vremenima, istaknuto je na sjednici predsjedništva Udruženja poslovanja nekretninama.
Građevinski radovi porasli šesti uzastopni mjesec
TREND
Građevinski radovi porasli šesti uzastopni mjesec
ANALIZA - Prema posljednjim podacima DZS-a, uz stagnaciju na mjesečnoj razini, obujam građevinskih radova zabilježio je godišnju stopu rasta i u studenom, nastavivši trend godišnjeg rasta šesti mjesec zaredom.
Nobilo otkriva što će se graditi kod ciglane na Črnomercu
CIGLANA
Nobilo otkriva što će se graditi kod ciglane na Črnomercu
ZAGREB - Nakon što su srušeni dimnjaci stare zagrebačke ciglane u javnosti se aktualiziralo pitanje sudbine tog zapuštenog prostora koji je nekad bio jedan od simbola Zagreba.
Neboder u Varšavi postao najviši u EU
NAJVIŠI
Neboder u Varšavi postao najviši u EU
VARŠAVA - Varšavski toranj, neboder u središtu glavnog grada Poljske, postao je najviši u Europskoj uniji nakon postavljanja 80-metarske igle čime je ukupna visina zdanja premašila 310 metara, priopćio je u utorak projektant.
Prihvaćen prijedlog projekta Varteks kvart - urbana regeneracija
PROJEKTI
Prihvaćen prijedlog projekta Varteks kvart - urbana regeneracija
VARAŽDIN - Cilj realizacije ovog projekta je održati razvoj poslovanja Varteksa i očuvanje postojećih radnih mjesta, kao i poboljšanje standarda građana Varaždina na način da se nekretninski potencijal postojeće lokacije kroz proces urbane preobrazbe privede novim javnim namjenama i gospodarskim tipovima korištenja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE