GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Musk prodaje dvije nekretnine. Cijena? Prava sitnica

Musk prodaje dvije nekretnine. Cijena? Prava sitnica
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2020 / 19:36
Autor: Siniša Malus
LOS ANGELES - Dva imanja u Los Angelesu u vlasništvu Elona Muska ponuđena su na prodaju na web lokaciji Zillow i to za 30 odnosno 9,5 milijuna dolara.

Oglasi u kojima se govori da nekretnine „prodaje vlasnik“, objavljeni su u nedjelju samo dva dana nakon što je ekscentrični milijarder tvitnuo da namjerava prodati gotovo sav svoj fizički imetak i da „neće posjedovati nijednu kuću“.

Trenutak prije nego što je izrekao te primjedbe u petak, Musk je napisao svojim sljedbenicima kojih ima 33,6 milijuna da je cijena dionica Tesle previsoka, što je dovelo do brisanja 14 milijardi dolara tržišne vrijednosti kompanije. Nije jasno zašto je to učinio.

Muskova dva luksuzna imanja nalaze se u ekskluzivnom dijelu Los Angelesa poznatijem kao Bel Air. Jedno je ranč s pet spavaćih soba, a drugi imanje sa šest spavaćih soba.

Predstavnik Muska nije odmah odgovorio na zahtjev za komentarom.

Za ranč vrijedan 9,5 milijuna dolara zna se da je nekadašnji dom filmske zvijezde Genea Wildera.

Musk je u petak rekao da onaj tko kupi dom treba ga zadržati u dosadašnjem obliku.

- Samo jedna primjedba uz prodaju: posjedujem staru kuću Genea Wildera. Ne smije biti srušena niti izgubiti svoju dušu, tvitnuo je Musk.

Ranč od 2.756 četvornih metara ima ovalni bazen i zasebnu vikendicu za goste.

- Izgrađena 1990. godine i obnovljena preuređenjem s velikim zabavnim prostorima, visokim stropovima i finim završnim obradama. Veliki majstorski apartman s odvojenim dvostrukim kupaonicama i ormarima, obiteljskim krilom, dvoetažnom bibliotekom, kino dvoranom, dvosobnim apartmanom za goste, osvijetljenim teniskim terenom, vinskim podrumom, teretanom, bazenom, velikim travnatim dvorištem i voćnjakom. Garaža dovoljno velika da u nju stane čak pet automobila, kaže se u opisu nekretnine.

Tagovi: Elon Musk, nekretnine, Los Angeles, Bel air, Gene Wilder, tržište nekretnina, Tesla
PROČITAJ I OVO
Obujam građevinskih radova u veljači skočio 15 posto
GRAĐEVINA
Obujam građevinskih radova u veljači skočio 15 posto
ZAGREB - Obujam građevinskih radova u veljači je prema kalendarski prilagođenim indeksima bio veći za 15 posto nego u istom mjesecu prošle godine, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) objavljeni u ponedjeljak.
Modrić kupio luksuzni penthouse u centru Zagreba
LUKSUZ
Modrić kupio luksuzni penthouse u centru Zagreba
ZAGREB - Veznjak Reala i kapetan naše reprezentacije kupio je stan na vrhu novoizgrađene zgrade na kraju Tkalčićeve ulice, gdje su nekad bile potleušice.
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
TRENDOVI
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja rabljenih stambenih nekretnina u Sjedinjenim Državama bila je 4,3 posto niža u ožujku nego u veljači, dosegnuvši godišnju prilagođenu razinu od 4,19 milijuna jedinica, izvijestilo je danas Nacionalno udruženje trgovaca nekretninama.
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE