GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modular Homes Expo ugostit će vodeće proizvođače modularnih i montažnih konstrukcija

Modular Homes Expo ugostit će vodeće proizvođače modularnih i montažnih konstrukcija
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.05.2023 / 18:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Modular Homes Expo 2023 otvara se u četvrtak, 4. svibnja 2023. u prostoru Arene Zagreb.

Ovaj će događaj ugostiti vodeće Hrvatske i europske proizvođače u industriji modularnih i montažnih konstrukcija, kako bi odgovorio na povećane zahtjeve tržišta kupaca.

Modular Homes Expo jedinstvena je i informativna manifestacija čiji je cilj educirati i nadahnuti posjetitelje kako stvoriti održivu budućnost izgradnjom zelenih, energetski učinkovitih i samodostatnih montažnih kuća te smanjiti potrošnju energije a u četiri dana trajanja sajma ugostit će vodeće hrvatske i europske proizvođače u industriji modularnih i montažnih konstrukcija.

Posjetitelji sajma imat će priliku susresti se s proizvođačima, pregledavati prilagodljive tlocrte i istražiti novosti u energetski učinkovitim i održivim materijalima. Osim toga, na izložbi će biti uključeni i predstavnici financijskog sektora kako bi posjetitelji na jednom mjestu dobili informacije o financijskom dijelu izgradnje građevinskog objekta.

- Modular Homes Expo je krajnje odredište za otkrivanje beskrajnih mogućnosti gradnje montažnih kuća za sve buduće vlasnike kuće, izvođače radova ili arhitekte. U sklopu sajma bit-će postavljena networking area kao mjesto za opuštanje na kojem će posjetitelji moći razgovarati sa izlagačima i drugim posjetiteljima, poručuju organizatori.

Tagovi: Modular Homes Expo, montažne kuće
PROČITAJ I OVO
Primorac: U ovom mandatu nećemo uvesti porez na nekretnine
JASNA PORUKA
Primorac: U ovom mandatu nećemo uvesti porez na nekretnine
ZAGREB - Na današnjoj se sjednici Vlade raspravljao o novim informacijama Državnog zavoda za statistiku prema kojima je ostvaren gospodarski rast od 2,8 posto što Hrvatsku ubraja u nekoliko država europkse unije po nepretku u ovom kvartalu.
Mitrović gradi dvorac vrijedan više od 10 milijuna eura
DVORAC
Mitrović gradi dvorac vrijedan više od 10 milijuna eura
BEOGRAD - Balkanska istraživačka mreža objavila je da je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda omogućio vlasniku Pinka Željku Mitroviću da na placu pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture izvodi radove bez obaveze da od Zavoda traži dozvole.
Vrijednost izvršenih građevinskih radova skočila 25,6%
SKOK
Vrijednost izvršenih građevinskih radova skočila 25,6%
ZAGREB - Vrijednost izvršenih građevinskih radova koje su s vlastitim radnicima ostvarili poslovni subjekti s 20 i više zaposlenih u prvom je tromjesečju ove godine porasla za 25,6 posto u odnosu na godinu prije, dok je vrijednost novih narudžbi porasla za 24 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
Upozorenje ECB-a: prijeti kaotičan pad cijena nekretnina
UPOZORENJE
Upozorenje ECB-a: prijeti kaotičan pad cijena nekretnina
FRANKFURT - Cijene stambenog prostora u eurozoni mogle bi "kaotično" pasti budući da stanovi zbog visokih kamatnih stopa postaju nedostupni građanima, a neprivlačni ulagačima, upozorila je u srijedu Europska središnja banka (ECB).
Gotovo svako treće kućanstvo u Hrvatskoj samačko
STATISTIKA
Gotovo svako treće kućanstvo u Hrvatskoj samačko
ZAGREB - U Hrvatskoj je sve manje kućanstava od tri i više članova, raste udjel samačkih i dvočlanih kućanstava, te je gotovo svako treće kućanstvo samačko, objavio je u srijedu Državni zavod za statistiku (DZS) na temelju popisa stanovništva 2021.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE