GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kuehne+Nagel Global Services novi zakupac u okviru poslovnog parka Airport City

Kuehne+Nagel Global Services novi zakupac u okviru poslovnog parka Airport City
ZAKUP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2022 / 13:20
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Kompanija Kuehne+Nagel Global Services zakupila je 9.000 kvadratnih metara u poslovnom parku Airport City Belgrade, čemu je posredovala konsultantska kompanija Coreside Savills.

“Ovo je poslednje u nizu uspešnih posredovanja kojim smo se dokazali kao iskusan partner kompanijama u potrazi za poslovnim prostorima. Od početka tekuće godine, primetan je porast tržišne aktivnosti. Posredujemo u sve većem broju transakcija ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu i u Nišu, koji sve češće bivaju prepoznati od strane multinacionalnih kompanija kao poželjne destinacije za stancioniranje svog poslovanja“, izjavio je Bojan Jevtić, country menadžer kompanije Coreside Savills.

Kuehne+Nagel Global Services posluje u Srbiji punih 13 godina. U pitanju je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija koja se bavi organizovanjem transporta u pomorskom, vazdušnom i kopnenom saobraćaju i ugovornom logistikom, sa jasnim fokusom na obezbeđivanju naprednih IT rešenja svojim klijentima.

„Ulaskom u poslovni park Airport City, naša kompanija stiče najadekvatniji ambijent za ostvarenje svog punog potencijala. Kompanija Coreside Savills je opravdala sva naša očekivanja u pogledu kvaliteta usluge, brzine i ekspertize, a naše zadovoljstvo ogleda se i u činjenici da nastavljamo saradnju i u domenu upravljanja projektom opremanja poslovnog prostora“, izjavio je Bojan Jović, generalni direktor kompanije Kuehne+Nagel Global Services u Srbiji.

Airport City Belgrade je višenamenski komercijalni poslovni objekat koji raspolaže sa oko 125.000 kvadratnih metara koji kompanijama pruža koncept „grada u gradu“, odnosno savremenu urbanu celinu koja pored poslovnog prostora, uz pomoć najnovije tehnologije, zadovoljava sve potrebe zakupaca.

Coreside Savills je konsultantska kompanija za nekretnine čiji portfolio usluga obuhvata izdavanje i prodaju stambenih, poslovnih, maloprodajnih i industrijskih nekretnina, istraživanje tržišta, procene vrednosti, razvojni konsalting i investiciono savetovanje. U Srbiji je prisutna duže od deset godina kao ogranak prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, koja posluje u više od 60 zemalja širom sveta.

Tagovi: Kuehne+Nagel Global Services, Coreside Savills, Bojan Jevtić, Airport City
PROČITAJ I OVO
HPK i HUP protiv novog zakona o poljoprivrednom zemljištu
PROTIVLJENJE
HPK i HUP protiv novog zakona o poljoprivrednom zemljištu
ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska poljoprivredna komora traže da se hitno izvan snage stavi Zakon o poljoprivrednom zemljištu, a HPK je u međuvremenu pokrenuo i ocjenu ustavnosti zakona i zatražio sastanak s premijerom Plenkovićem.
Neočekivano pala prodaja novih stanova i kuća u SAD-u
PAD
Neočekivano pala prodaja novih stanova i kuća u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja novih kuća i stanova u Sjedinjenim Državama pala je 0,3 posto na mjesečnoj razini na 662.000 jedinica na godišnjoj razini, objavilo je Ministarstvo trgovine.
U Zagrebu se cijena najma stana izjednačila s onom u Dubaiju
STANOVI
U Zagrebu se cijena najma stana izjednačila s onom u Dubaiju
ZAGREB - U Hrvatskoj je trenutačno u ponudi oko 8 tisuća stanova za najam, od toga ih je više od tri tisuće u Zagrebu. Potražnja je velika, ponuda sve lošija, a cijene najma, već smo spomenuli - neprekidno rastu.
Medi-lab kupio nekretnine Jadran tvornice čarapa
AKVIZICIJE
Medi-lab kupio nekretnine Jadran tvornice čarapa
ZAGREB - Tvrtka Medi-lab u vlasništvu Marka Džepine kupila je nekretninu Jadran tvornice čarapa u Resniku površine nešto manje od 1,5 hektara na javnoj dražbi održanoj 5. ožujka, a potom je Općinski građanski sud u Zagrebu zaključio da se ta nekretnina kupcu preda u posjed.
Hotel Jugoslavija prodan za 27 milijuna eura
PRODAJA
Hotel Jugoslavija prodan za 27 milijuna eura
BEOGRAD - Hotel Jugoslavija prodan je u petak na dražbi po početnoj cijeni od 3.176.997.271 dinar, što je nešto više od 27 milijuna eura. Kupac je MV Investment u vlasništvu Millennium tima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE