GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kuehne+Nagel Global Services novi zakupac u okviru poslovnog parka Airport City

Kuehne+Nagel Global Services novi zakupac u okviru poslovnog parka Airport City
ZAKUP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2022 / 13:20
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Kompanija Kuehne+Nagel Global Services zakupila je 9.000 kvadratnih metara u poslovnom parku Airport City Belgrade, čemu je posredovala konsultantska kompanija Coreside Savills.

“Ovo je poslednje u nizu uspešnih posredovanja kojim smo se dokazali kao iskusan partner kompanijama u potrazi za poslovnim prostorima. Od početka tekuće godine, primetan je porast tržišne aktivnosti. Posredujemo u sve većem broju transakcija ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu i u Nišu, koji sve češće bivaju prepoznati od strane multinacionalnih kompanija kao poželjne destinacije za stancioniranje svog poslovanja“, izjavio je Bojan Jevtić, country menadžer kompanije Coreside Savills.

Kuehne+Nagel Global Services posluje u Srbiji punih 13 godina. U pitanju je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija koja se bavi organizovanjem transporta u pomorskom, vazdušnom i kopnenom saobraćaju i ugovornom logistikom, sa jasnim fokusom na obezbeđivanju naprednih IT rešenja svojim klijentima.

„Ulaskom u poslovni park Airport City, naša kompanija stiče najadekvatniji ambijent za ostvarenje svog punog potencijala. Kompanija Coreside Savills je opravdala sva naša očekivanja u pogledu kvaliteta usluge, brzine i ekspertize, a naše zadovoljstvo ogleda se i u činjenici da nastavljamo saradnju i u domenu upravljanja projektom opremanja poslovnog prostora“, izjavio je Bojan Jović, generalni direktor kompanije Kuehne+Nagel Global Services u Srbiji.

Airport City Belgrade je višenamenski komercijalni poslovni objekat koji raspolaže sa oko 125.000 kvadratnih metara koji kompanijama pruža koncept „grada u gradu“, odnosno savremenu urbanu celinu koja pored poslovnog prostora, uz pomoć najnovije tehnologije, zadovoljava sve potrebe zakupaca.

Coreside Savills je konsultantska kompanija za nekretnine čiji portfolio usluga obuhvata izdavanje i prodaju stambenih, poslovnih, maloprodajnih i industrijskih nekretnina, istraživanje tržišta, procene vrednosti, razvojni konsalting i investiciono savetovanje. U Srbiji je prisutna duže od deset godina kao ogranak prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, koja posluje u više od 60 zemalja širom sveta.

Tagovi: Kuehne+Nagel Global Services, Coreside Savills, Bojan Jevtić, Airport City
PROČITAJ I OVO
Colliers sklopio partnerstvo sa West Properties u Srbiji
PARTNERI
Colliers sklopio partnerstvo sa West Properties u Srbiji
BEOGRAD – Vodeća globalna kompanija za pružanje profesionalnih usluga u sektoru nekretnina i upravljanje investicijama Colliers objavila je danas da je sklopila partnerski ugovor, u regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, sa vodećom kompanijom u Srbiji za usluge u sektoru nekretnina West Properties.
Općini Bedekovčina odobren program zaštite i očuvanja Dvorca Poznanovec
ZELENO SVJETLO
Općini Bedekovčina odobren program zaštite i očuvanja Dvorca Poznanovec
BEDEKOVČINA - Općini Bedekovčina Ministarstvo kulture odobrilo je program zaštite i očuvanja Dvorca Poznanovec te će program sufinancirati u iznosu od 50.000,00 HRK.
Promet nekretninama raste, stanovi sve skuplji: Svaki drugi stan kupuje se za gotovinu
STANOVI I INFLACIJA
Promet nekretninama raste, stanovi sve skuplji: Svaki drugi stan kupuje se za gotovinu
RIJEKA – Inflacija sve više poprima oblik galopirajuće, sa zasad službeno izmjerenih 10,8 posto na godišnjoj razini, te najviše pogađa građane s najnižim primanjima jer je udio nužnih dobara u njihovoj košarici veći nego kod građana čija su primanja viša, a upravo su te osnovne namirnice najviše poskupjele.
Immofinanz će narednih tri do pet godina investirati u više od 20 maloprodajnih parkova diljem Hrvatske
INVESTICIJE
Immofinanz će narednih tri do pet godina investirati u više od 20 maloprodajnih parkova diljem Hrvatske
ZAGREB – Immofinanz, jedna od vodećih tvrtki za komercijalne nekretnine u ovom dijelu Europe, upravo u Hrvatskoj otvorila je svoj 101. maloprodajni park STOP SHOP.
Izdavanje nekretnina: Kakve nekretnine je najisplativije izdavati?
PREPORUKE
Izdavanje nekretnina: Kakve nekretnine je najisplativije izdavati?
ANALIZA - Izdavanje nekretnina potpada pod kategoriju najmudrijih životnih investicija - na ovaj način vi izrađujete neku vrstu sigurnosne finansijske mreže putem pasivnog priliva novca kao dodatnog izvora zarade. Međutim, neretko se javlja nedoumica oko pitanja koje su nekretnine najisplatljivije za izadavanje?
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE