GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Japan Tobacco International od sada u Navigatoru 2

Japan Tobacco International od sada u Navigatoru 2
NOVI PROSTORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2021 / 11:31
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Kompanija Japan Tobacco International (JTI) uložiće ukupno tri miliona evra u preseljenje u jedan od najsavremenijih poslovnih prostora na Novom Beogradu - Navigator Business Centar 2.

Preseljenje u nove, moderne kancelarije sa tehničkim, ergonomskim i građevinskim rešenjima najvišeg kvaliteta i svetskih standarda, deo je dugoročne strategije ulaganja u zaposlene. 

Najbolji pokazatelj odnosa kompanije prema zaposlenima je upravo činjenica da je JTI, šestu godinu zaredom, dobitnik priznanja Top Employer. Ovu nagradu dodeljuje prestižni holandski institut Top Employers, sa ciljem da istakne vodeće poslodavce u svetu - kompanije koje na prvo mesto stavljaju interese svojih zaposlenih i pružaju im najbolje moguće uslove za rad.

’’U normalnim okolnostima, naš tim provodi značajan deo dana u kancelariji, i zbog toga je veoma važno da obezbedimo najbolje uslove za rad, prilagođene našim potrebama. Nadam se da će ovaj novi, moderan i fleksibilan poslovni prostor učiniti naš zajednički rad i svakodnevne zadatke lakšim i prijatnijim“, rekao je Viktor Veklič, generalni direktor JTI Adriatica.

Moderni i udobni zajednički prostori, opremljeni najnovijim tehnološkim rešenjima, pružiće idealne uslove za razmenu ideja, timski rad i opuštajuće pauze sa kolegama. Sa druge strane, kada je zaposlenima potrebno da se fokusiraju ili obave telefonski razgovor, postoje posebne radne stanice, pojedinačne telefonske govornice ili male konferencijske sale. Sve ovo obezbeđuje pažljivo osmišljen balans između individualnog i zajedničkog prostora.

Tokom pandemije, prioritet kompanije JTI je bezbednost, te svi zaposleni čiji opis posla to dozvoljava rade od kuće, dok su proizvodnja, rad na terenu i rad iz kancelarija organizovani u skladu sa merama i preporukama nadležnih organa, uz redovno praćenje zdravstvenih pokazatelja zaposlenih.

Kompanija neprestano teži poboljšanju uslova za rad i ulaganju u profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenih nudeći im konkurentne zarade, bonuse, dodatnu edukaciju, privatno zdravstveno osiguranje i druge benefite.

Tagovi: Japan Tobacco International, Viktor Veklič, Navigator 2
PROČITAJ I OVO
Ranilović: Državne subvencije ipak utječu na rast cijene nekretnina
HGK
Ranilović: Državne subvencije ipak utječu na rast cijene nekretnina
ZAGREB - Tržište nekretnina u Hrvatskoj u 2020. zadržalo je neke trendove započete u 2019. godini, ali su pandemija i potres bitno utjecali na dinamiku, a nekretnine su i dalje poželjna investicija u nestabilnim vremenima, istaknuto je na sjednici predsjedništva Udruženja poslovanja nekretninama.
Građevinski radovi porasli šesti uzastopni mjesec
TREND
Građevinski radovi porasli šesti uzastopni mjesec
ANALIZA - Prema posljednjim podacima DZS-a, uz stagnaciju na mjesečnoj razini, obujam građevinskih radova zabilježio je godišnju stopu rasta i u studenom, nastavivši trend godišnjeg rasta šesti mjesec zaredom.
Nobilo otkriva što će se graditi kod ciglane na Črnomercu
CIGLANA
Nobilo otkriva što će se graditi kod ciglane na Črnomercu
ZAGREB - Nakon što su srušeni dimnjaci stare zagrebačke ciglane u javnosti se aktualiziralo pitanje sudbine tog zapuštenog prostora koji je nekad bio jedan od simbola Zagreba.
Neboder u Varšavi postao najviši u EU
NAJVIŠI
Neboder u Varšavi postao najviši u EU
VARŠAVA - Varšavski toranj, neboder u središtu glavnog grada Poljske, postao je najviši u Europskoj uniji nakon postavljanja 80-metarske igle čime je ukupna visina zdanja premašila 310 metara, priopćio je u utorak projektant.
Prihvaćen prijedlog projekta Varteks kvart - urbana regeneracija
PROJEKTI
Prihvaćen prijedlog projekta Varteks kvart - urbana regeneracija
VARAŽDIN - Cilj realizacije ovog projekta je održati razvoj poslovanja Varteksa i očuvanje postojećih radnih mjesta, kao i poboljšanje standarda građana Varaždina na način da se nekretninski potencijal postojeće lokacije kroz proces urbane preobrazbe privede novim javnim namjenama i gospodarskim tipovima korištenja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE