GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska Asura grupa preuzima održavanje najvećeg shopping malla u Sjevernoj Makedoniji

Hrvatska Asura grupa preuzima održavanje najvećeg shopping malla u Sjevernoj Makedoniji
EAST GATE MALL SKOPJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.07.2021 / 15:20
Autor: SEEbiz
SKOPJE - ASURA Facility Management d.o.o.e.l. Skopje, članica hrvatske ASURA Grupe, potpisala je danas u Skopju Ugovor o uslugama upravljanja objektom EAST GATE MALL SKOPJE, najvećim shopping mallom ne samo u Sjevernoj Makedoniji, nego među najvećima i u Jugoistočnoj Europi.

Višegodišnjim Ugovorom o poslovnoj suradnji, koji su potpisali predsjednik Uprave East Gate Malla Igor Davkov i predsjednik Uprave Asura Makedonija Stefan Handjiski, Asura će pružati usluge integriranog održavanja objekta (Integrated Facility Management)

Usluga Integrated Facility Managementa obuhvaća usluge tehničkog (planiranje, briga i održavanje tehničkih sustava) te infrastrukturnog facility management-a (čišćenje, održavanje okoliša te tjelesna i tehnička zaštita). Suradnja će rezultirati i otvaranjem više od 160 novih radnih mjesta za radnike koji će se brinuti za tehničku ispravnost, čistoću te tjelesnu zaštitu objekta East Gate Mall-a, istaknuto je prigodom potpisivanja.

East Gate Mall Skopje, jedan je od najvećih projekata razvoja zemljišta u Jugoistočnoj Europi. Uz 57 tisuća četvornih metara prostora za kupovinu, na istoj lokaciji investitori razvijaju i poslovni park u sklopu kojeg će se nalaziti 50 tisuća četvornih metara uredskih prostora, kao i rezidencijalni dio s brutto površinom većom od 200 tisuća četvornih metara i 1600 stanova. Projekt će biti okružen s 25 tisuća četvornih metara zelenih površina. East Gate Mall Skopje bit će otvoren za posjetitelje sredinom listopada 2021. godine.

„Sretni smo odabirom ASURA Group kao našeg tehničkog partnera u East Gate Mallu. Siguran sam da će njihovo dugogodišnje iskustvo u Facility Management-u i kvaliteta rada biti potvrđeni I na našem objektu. Dugogodišnji rad na izgradnji objekta je pri kraju. Javnosti poručujem da se vidimo na otvaranju East Gate Malla sredinom listopada, za kada ćemo pripremiti obilje uzbudljivih događanja, koji će posjetiteljima boravak u našem centru učiniti ugodnim i uzbudljivim“, istaknuo je povodom potpisivanja Ugovora Igor Davkov, predsjednik uprave East Gate Malla.

Stefan Handjiski, u ime Asura Grupe zahvalio je čelnicima East Gate Malla na ukazanom povjerenju i odabiru za partnera. „Za nama su tri godine priprema i dogovora. ASURA je za vođenje skopskog projekta oformila izvrstan tim profesionalaca s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom koji će se brinuti o svim neophodnim aktivnostima vezanima uz održavanje modernog objekta“, istaknuo je Handjiski.
Andrej Mandić, predsjednik Uprave Asura Grupe, ističe kako je potpisani ugovor rezultat snažnog sinergijskog rada tima usprkos pandemiji, kako u Makedoniji, gdje Asura djeluje gotovo 12 godina, tako i u Hrvatskoj, gdje je osigurana izvrsna tehnička, ljudska i marketinška podrška.
„ASURA Grupa je i za vrijeme pandemije rasla, i to gotovo sto posto. Planiramo nastavak rasta i širenja posebno u regiji, gdje želimo biti prisutni kao najkvalitetniji neovisni ponuđač usluga facility managementa po ključu: ljudi, vodstvo i isplativost“, istaknuo je Mandić.

Foto: Asura/Kapital.mk

Tagovi: ASURA Facility Management, Igor Davkov, Stefan Handjiski, Asura Grupa, East Gate Mall Skopje,
PROČITAJ I OVO
Vatikan prvi put otkrio financijski pregled svojih nekretnina
PREGLED
Vatikan prvi put otkrio financijski pregled svojih nekretnina
RIM - Vatikan je prvi put javnosti pružio uvid u financijsko stanje svojih nekretnina kojih posjeduje više od 5000, u nastojanju da njegovo poslovanje bude transparentnije.
Daljnji rast građevine trebao bi biti potaknut ulaganjem u infrastrukturu i tržište nekretnina
GRAĐEVINA
Daljnji rast građevine trebao bi biti potaknut ulaganjem u infrastrukturu i tržište nekretnina
ANALIZA - Prema podacima DZS-a obujam građevinskih radova zadržao je u svibnju dvoznamenkastu godišnju stopu rasta treći mjesec za redom koja je, prema kalendarski prilagođenim indeksima, iznosila 15,9%.
Najskuplji kvadrat stana u Srbiji prodat u Beogradu na vodi za 8.754 evra
PROMET NEKRETNINA
Najskuplji kvadrat stana u Srbiji prodat u Beogradu na vodi za 8.754 evra

BEOGRAD - Najskuplji kvadrat stana u Srbiji i u četvrtom kvartalu prošle godine bio je u Beogradu na vodi i iznosio je 8.754 evra, a za isti stan je dato i najviše novca - 1.426.888 evra, navodi se u izveštaju Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) o prometu nekretnina za poslednje lanjsko tromesečje.

Obujam građevinskih radova porastao 12. mjesec za redom
RAST
Obujam građevinskih radova porastao 12. mjesec za redom

ZAGREB - Fizički obujam građevinskih radova u svibnju je bio 15,9 posto veći nego u istom mjesecu prošle godine, dok je u odnosu na travanj manji za 0,1 posto, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku objavljeni u srijedu (DZS).

Check24: Apartmani u Hrvatskoj drastično poskupjeli
USPOREDBE
Check24: Apartmani u Hrvatskoj drastično poskupjeli
BERLIN - Nagrađivani njemački portal Check24, koji se bavi usporedbom cijena, nedavno je objavio da su cijene smještaja ovog ljeta skočile u usporedbi s onima iz 2019.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE