GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković prodao luksuzni stan u Miamiju i na njemu zaradio

Đoković prodao luksuzni stan u Miamiju i na njemu zaradio
DOBAR POTEZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2021 / 17:20
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Prvi reket sveta Novak Đoković prodao je svoj luksuzni stan u Miamiju, koji je pre manje od dve godine kupio za 5,77 miliona dolara.

O ovome su nedavno pisali Wall Street Journal, Forbes, New York Post i drugi američki mediji. Đoković je stan ubrzo po kupovini stavio na prodaju za 7,15 miliona dolara.

Prodaja nije išla tako lako zbog pandemije koronavirusa, ali je srpski teniser zaradio samo na kupoprodaji oko 220 hiljada dolara, jer Wall Street Journal piše da je stan prodat za šest miliona dolara.

Stan od 209 kvadrata se nalazi u kompleksu pod nazivom „Park 87“, u luks soliteru i parku velikom petnaestak hektara. Đoković je tu imao tri kupatila i isto toliko spavaćih soba, kao i plafone salonske visine.

Wendy Mendoza, koja se već 15 godina bavi prodajom luksuznih nekretnina u Miamiju, iz firme Cahill i Dumo, kaže da Novak nikada tu nije živeo.

„Kad smo stavili stan na prodaju, tržište je bilo ‘meko’, ali očito je to zbog pandemije koronavirusa. Novak je bio van stana i na kraju ga je prodao za više novca od onoga za koliko ga je kupio“, rekla je Mendoza, a prenosi WSJ.

Ova nekretnina smeštena ugaono na zgradi, imala je čak deset metara pogleda na Atlantik i izgrađena je u Miami Beachu, istočno izdvojenom od kontinentalnog dela grada, a ne tako daleko od Key Biscanea, gde se svake godine igra masters.

Tagovi: Novak Đoković, Miami, stan u Miamiju
PROČITAJ I OVO
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
TRENDOVI
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja rabljenih stambenih nekretnina u Sjedinjenim Državama bila je 4,3 posto niža u ožujku nego u veljači, dosegnuvši godišnju prilagođenu razinu od 4,19 milijuna jedinica, izvijestilo je danas Nacionalno udruženje trgovaca nekretninama.
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
STANOGRADNJA
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
BERLIN - Građevinske tvrtke u Njemačkoj bilježe sve veći broj otkazivanja projekata stanogradnje. Udio tvrtki koje su suočene s otkazima dosegao je u ožujku gotovo petinu.
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
PROSTORNI PLAN
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
BEOGRAD - Beograd na vodi se širi na dodatnih 327 hektara i "prelazi Savu" - prema upravo objavljenoj Odluci o promeni Prostornog plana, proširiće se na Novi Beograd i Čukaricu, a obuhvatiće i dodatne parcele na području Savskog venca i Starog grada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE