GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

CSEBA predstavlja projekte na sajmu luksuznih nekretnina u Šangaju

CSEBA predstavlja projekte na sajmu luksuznih nekretnina u Šangaju
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.10.2017 / 21:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) predstavit će nekoliko projekata na sajmu luksuznih nekretnina (LPS) koji se u Šangaju održava od 8. do 10. prosinca.

LPS je jedan od vodećih svjetskih sajmova luksuznih nekretnina, a uz CSEBA-u projekte će predstaviti mnoga eminentna imena iz svijeta nekretnina. Oni će predstaviti projekte čitavog nekretninskog spektra, od luksuznih stanova do vila, hotela, privatnih otoka, povijesnih zamkova, vinograda, komercijalnih nekretnina itd.

Kako bismo vam dočarali koliko je ovo značajan skup, valja reći kako će svoje projekte na LPS-u predstaviti, primjerice, Berkshire Hathaway u vlasništvu Warrena Buffetta te divovi iz sektora nekretnina poput Kingstone Property Limiteda ili Realtex Group Internationala. Tu je i regionalnoj publici dobro poznati Azmont Investments koji razvija projekt Portonovi u crnogorskom Kumboru.

CSEBA će na sajmu predstaviti projekte kojima se bavi od početka ove godine. Riječ je o prvoj kineskoj investiciji u Krapinskim Toplicama (Hotel Toplice), turističkom projektu na Pagu, a bit će to i prilika da se predstavi projekt Luke Zadar koji će zasigurno izazvati prilično pozornosti. Osim toga, predstavit će se i turistička ponuda s obzirom na to da se na sajmu očekuje i nekoliko stotina tzv. VIP svjetskih putnika.

- Vjerujemo da će naš nastup na LPS-u izazvati dodatni interes najvećih nekretninskih kompanija za Hrvatsku i regiju. I u idućem razdoblju nastavit ćemo aktivno predstavljati naše projekte na kineskim sajmovima, prvenstveno turističkim, izjavio je Mario Rendulić, predsjednik CSEBA-e.

CSEBA je osnovana krajem 2013. godine, a njezinim posredovanjem nedavno je u Hrvatsku stigla i prva konkretna kineska investicija - ona u Hotel Toplice u Krapinskim Toplicama, vrijedna 30 milijuna eura.

Tagovi: CSEBA, LPS Shanghai, Azmont Investments, Berkshire Hathaway, Mario Rendulić, Krapinske Toplice, Luka Zadar
PROČITAJ I OVO
Subvencije za kupnju stana: Gorski kotar povoljniji od Rijeke
STANOVI
Subvencije za kupnju stana: Gorski kotar povoljniji od Rijeke
ZAGREB – Građani koji su uspjeli dobiti subvenciju države za stambeni kredit u ovoj godini u prosjeku će mjesečno svoj stan ili kuću sljedeće 22 godine otplaćivati 2.830 kuna, od čega će im država barem prvih pet godina plaćati 940 kuna, što znači da će korisnika subvencije otplata kredita koštati 1.890 kuna mjesečno.
Evergrande izbjegao bankrot, dogovorio se s investitorima
OBVEZNICE
Evergrande izbjegao bankrot, dogovorio se s investitorima
ŠANGAJ - Hengda Real Estate Group, glavna podružnica Evergrande grupe, u priopćenju je navela kako će platiti kamatni kupon na obveznicu koja dospijeva u rujnu 2025.
Obujam građevinskih radova porastao 14. mjesec za redom na godišnjoj razini
GRAĐEVINA
Obujam građevinskih radova porastao 14. mjesec za redom na godišnjoj razini
ZAGREB - Fizički obujam građevinskih radova u srpnju je bio 6,5 posto veći nego u istom mjesecu prošle godine, dok je u odnosu na lipanj manji za 4,9 posto, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).
Javni naručitelji revidirat će ugovore s građevinarima zbog poskupljenja materijala
REVIZIJA
Javni naručitelji revidirat će ugovore s građevinarima zbog poskupljenja materijala
ZAGREB - Država će javnim naručiteljima građevinskih radova preporučiti dopune ugovora, ako su građevinarima ulazni troškovi zbog rasta cijena materijala i sirovina porasli za više od deset posto, najavio je u ponedjeljak ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.
Zgrada Hrvatskog Sabora ide u obnovu
OBNOVA
Zgrada Hrvatskog Sabora ide u obnovu
ZAGREB - Obnavljat će se zgrada Hrvatskog sabora, koja ima status zaštićenog kulturnog dobra i koja je značajno oštećena u zagrebačkom potresu, potvrđeno je Hini iz Sabora. Zbog postupaka koje prethodno treba provesti iz Sabora nisu mogli precizirati koliko će obnova trajati.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE