GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Belgrade Waterfront predstavlja Experience Room

Belgrade Waterfront predstavlja Experience Room
INOVACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.07.2020 / 19:11
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U Prodajnom centru Belgrade Waterfronta, u okviru zgrade BW Residences na Sava Promenadi, posetiocima je na raspolaganju jedinstvena inovacija na tržištu nekretnina u Srbiji – Experience Room.

Ovo tehnološko rešenje nudi mogućnost svim potencijalnim kupcima da, pre nego što odaberu novi stan, dožive svoj novi život u najuzbudljivijem beogradskom kvartu. Kroz nekoliko različitih modula koji su im na raspolaganju, kupci mogu da istraže Belgrade Waterfront, njegovu stambenu ponudu, javne prostore i brojne sadržaje i prepuste se uživanju u nekim od najinspirativnijih atrakcija u epicentru gradskih dešavanja.

Svi zainteresovani moći će da iskoriste prednosti Experience Room-a u potrazi sa novim stanom već u petak i subotu, 3. i 4. jula tokom Prodajnog dana, kada će u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi biti predstavljen specijalni izbor stanova u Belgrade Waterfront-u. Svima koji ta dva dana rezervišu nekretninu, arhitekte salona nameštaja „Lusso“ ponudiće i najbolja rešenja za uređenje enterijera.

„Samo iskustvo kupovine stana jednako je važno kao i finalna odluka u procesu odabira nekretnine. Zato sa Experience Room-om želimo da našim kupcima pružimo mogućnost da do najsitnijih detalja vizuelizuju svoj život u novom centru grada. I ne samo to. Želimo da im omogućimo da dožive sebe u novom ambijentu, jer je jedino lično, neposredno iskustvo prava potvrda da ste doneli najbolju odluku za svoju budućnost“, istakao je Bojan Bulatović, direktor prodaje kompanije Belgrade Waterfront.

Uz impresivno vizuelno i zvučno iskustvo Experience Room-a, kupci mogu da istraže jedan od stanova Belgrade Waterfront-a, prošetaju prostorijama i pogledaju sobe iz različitih uglova. Ovaj dinamičan tehnološki sistem dočarava čak i impresivni noćni pogled sa terase na osvetljeni grad. Virtuelne mogućnosti se ovde ne završavaju, jer se neki od najuzbudljivijih trenutaka u Belgrade Waterfront-u dešavaju na reci. Posle simulirane šetnje onim delom Sava Promenade koji će tek biti izgrađen, korisnici pomoću iPad-a mogu upravljati čamcem kojim se virtuelno voze Savom, a ovo iskustvo upotpunjavaju realistični zvuci rečnih talasa. Uz ove i sve druge tehnološke mogućnosti, Belgrade Waterfront nastavlja da unapređuje iskustvo kupovine za sve koji su u potrazi za nekretninom.

Tagovi: Belgrade Waterfront, Sava Promenada, Experience Room, Beograd na vodi, Bojan Bulatović, tržište nekretnina
PROČITAJ I OVO
Beograd ponudio Sava Centar za 27,4 miliona evra
PONUDA
Beograd ponudio Sava Centar za 27,4 miliona evra
BEOGRAD - Grad Beograd ponudio je na prodaju Centar "Sava" po početnoj ceni od 27,4 miliona evra, objavljeno je danas.
Pale cijene najma stanova u Rijeci i Zagrebu
NAJAM
Pale cijene najma stanova u Rijeci i Zagrebu
ZAGREB - Cijene najma stanova u najtraženijim gradovima bilježe nešto niže mjesečne vrijednosti.
Delta Holding i dalje zainteresovan za kupovinu Sava centra
POTVRDA
Delta Holding i dalje zainteresovan za kupovinu Sava centra
BEOGRAD - Delta Holding je i dalje zainteresovan za kupovinu Sava centra. Kako navode, čekaju sve potrebne informacije i detalje tendera.
Sport Timeu odobrena kupovina dela imovine Mercatora-S
ZELENO SVETLO
Sport Timeu odobrena kupovina dela imovine Mercatora-S
BEOGRAD - Komisija za zaštitu konkurencije Srbije odobrila je firmi Sport Time Balkans kupovinu dela imovine Mercatora-S u Beogradu, objavljeno je na sajtu Komisije.
Ukrajinski biznismen kupio otok u Ligurskom moru
SHOPPING
Ukrajinski biznismen kupio otok u Ligurskom moru
MILANO - Talijanski otok Gallinara u Ligurskom moru prodan je za više od 10 milijuna eura Ukrajincu Aleksandru Boguslajevu, prenijeli su talijanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE