GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu na natječaju BIG SEE Interior Design Awards 2019

Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu na natječaju BIG SEE Interior Design Awards 2019
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.11.2019 / 11:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Arhitektonski studio Križnjak iz Zagreba za svoj projekt adaptacije lobbyja poslovnog tornja Zagrebtower nagrađen je na međunarodnom natječaju BIG SEE Interior Design Awards 2019. 

Ulazni lobby Zagrebtowera dobio je nagradu u kategoriji poslovnih prostora, a natječaj obuhvaća brojne projekte u nekoliko kategorija iz devetnaest država u regiji srednje i jugoistočne Europe. Organizira ga Zavod BIG, organizacija posvećena razvoju kreativne ekonomije te interdisciplinarnom povezivanju arhitekture s drugim djelatnostima, koja je pokrenula i Mjesec dizajna tijekom kojeg će nagrađeni projekti biti izloženi u Gradu dizajna u Ljubljani.Autori projekta su arhitekti Robert i Martina Križnjak, uz suradnju s članovima svog tima Matejom Matajom i Vinkom Saleta.

Uređenje lobbyja poslovnog tornja Zagrebtower rezultat je želje uprave dasvojim klijentima i gostima pruži interijer prilagođen suvremenim zahtjevima i estetskim standardima. Projekt obuhvaća ulazni prostor prizemlja s recepcijom i pretprostore liftova na svim nadzemnim etažamazgrade. Funkcionalna tlocrtna organizacija, skladni estetski elementi te inovativna upotreba suvremenihmaterijala podigli su opći dojam o zgradi, izazvali pozitivne komentare zakupaca i posjetitelja te unijeli novu živost u dosadašnji prostor.Arhitektonski studio Križnjak čini tim arhitekata i dizajnera s 15-godišnjim iskustvom i međunarodnim priznanjima za svoj rad. Iza sebe imaju velik broj realizacija u projektima stambene, poslovne, turističke i javne namjene te uređenja interijera.

Cjelovit i individualan pristup karakterizira rad ureda koji klijentima nudi široku paletu usluga: pripremu kompletne dokumentacije, ishođenje dozvola, idejne, glavne iizvedbene projekte te nadzor u izvođenju radova. Projekti poput stambenih zgrada, obiteljskih kuća, sakralnih i industrijskih objekata te zanimljivih interijera stambenih i poslovnih prostora samo su dio opusa Arhitektonskog studija Križnjak.

Osnivači su i voditelji sekcije za interijer pri Društvu arhitekata Zagreb. Uz ovu nagradu, Studio je osvojio i međunarodnu nagradu za najbolju sakralnu građevinu za crkvu Sv. Lukeevanđeliste u Travnom u Zagrebu. Na svjetskom festivalu arhitekture u Barceloni crkva je uvrštena među 5 najboljih građevina svijeta u kategoriji Civic and community.

Tagovi: Arhitektonski studio Križnjak, BIG SEE Interior Design Awards, Zagrebtower, Društvo arhitekata Zagreb, Robert Križžnjak, Martina Križnjak
PROČITAJ I OVO
Koronakriza prepolovila prodaju stanova u Crnoj Gori
POSLJEDICE
Koronakriza prepolovila prodaju stanova u Crnoj Gori
PODGORICA - Epidemija koronavirusa počela je ozbiljno da usporava stambenu izgradnju u Crnoj Gori, a prodaja stanova je prepolovljena, uz pad cijena od oko 10 odsto.
Hotel Splendid u Beogradu prodat za 2,35 miliona evra
PRODAJA
Hotel Splendid u Beogradu prodat za 2,35 miliona evra
BEOGRAD - Hotel Splendid u Beogradu prodat je danas na javnom nadmetanju za 278 miliona dinara (oko 2,35 miliona evra) ponuđaču DT properties iz Beograda.
Šta je održiva gradnja i zašto predstavlja inovaciju u infrastrukturi
INOVACIJE
Šta je održiva gradnja i zašto predstavlja inovaciju u infrastrukturi
BEOGRAD - Termin održiva gradnja se odnosi na izgradnju objekata koju su u velikoj meri povezani sa prirodom, pa se iz tog razloga ovaj način izgradnje naziva i “zelena” gradnja.
Korona pokrenula val prodaje hotela u Španjolskoj
HOTELI
Korona pokrenula val prodaje hotela u Španjolskoj
MADRID - Broj hotela u Španjolskoj oglašenih na prodaju bio je u listopadu gotovo za petinu veći nego u ožujku, na početku pandemije koronavirusa, a većina njih nalazi se u poznatim turističkim destinacijama, objavio je u petak portal za nekretnine.
Padaju cijene stanova u Hong Kongu
TREND
Padaju cijene stanova u Hong Kongu
HONG KONG - Četvrti val virusa dovest će do dodatnog smanjenja cijena nekretnina u jednom od najskupljih gradova na svijetu, procjenjuju stručnjaci.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE