GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka filharmonija: Posveta Beatlesima kao zahvala zdravstvenim djelatnicima

Zagrebačka filharmonija: Posveta Beatlesima kao zahvala zdravstvenim djelatnicima
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2020 / 08:22
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Zagrebačka filharmonija u Off ciklusu priprema posvetu slavnim Beatlesima, kao zahvalu zdravstvenim djelatnicima Zagreba i Hrvatske, koji svakodnevno ulažu goleme napore da se što prije ponovno vidimo.

Zagrebačka filharmonija, Grad Zagreb, Obrtnička komora Zagreb i medijski pokrovitelj Jutarnji list zahvaljuju svim zdravstvenim djelatnicima na nadljudskoj snazi i predanosti u pomaganju i liječenju svih građana u ovom teškom periodu Covid-19 pandemije.

Svima nam je potrebna ljubav, poruka je koju - parafrazirajući veliku uspješnicu slavnih Beatlesa - uz najnoviji koncert u Off ciklusu poručuje naš br. 1 orkestar, Zagrebačka filharmonija.

"Naša velika zahvala i glazbeni zagrljaj svakom liječniku, liječnici, medicinskoj sestri i tehničaru, svim volonterima i pomoćnom osoblju, koji su svoj život posvetili spašavanju nas. All you need is love naziv je koncerta u Off ciklusu kojim ćemo ih zagrliti i pružiti podršku onako kako najbolje znamo - vrhunskom glazbom. Doći će i dan kada ćemo moći pozvati svakog od ovih hrabrih ljudi osobno na koncert Zagrebačke filharmonije", poručuje ravnatelj Mirko Boch.

Iako je izvorni program planiran znatno ambicioznije - s puno više sudionika, solista i glazbenika, Zagrebačka filharmonija ne odustaje od plana da se koncert održi, barem u obliku prilagođenom aktualnim mjerama. A kako bi osigurala da ovaj jedinstveni glazbeni događaj dođe do što više slušatelja, Zagrebačka filharmonija priprema i izravni prijenos koncerta na službenoj Facebook stranici orkestra.

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravna splitski maestro Jure Bučević, a pridružuju mu se priznati glazbenici - gitarist Ivan Pešut, saksofonist Jošua Kovačević te pijanist Zvjezdan Ružić na pianotronu. Autor programa i svih aranžmana, glazbeni producent Olja Dešić, najavljuje nezaboravni doživljaj svjetski poznatih hitova na novi, simfonijski način.

"Pozivamo vas da i u ovim izazovnim vremenima, kao i uvijek u Off ciklusu, barem na trenutak isključite probleme i uključite ono što svi najviše volimo - dobru glazbu", poručuje Boch.

Umjetnost ne poznaje granice, ona uvijek pronalazi put.

Tagovi: Zagrebačka filharmonija, Mirko Boch, The Beatles, Jure Bučević, Ivan Pešut, Jošua Kovačević
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE