GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vučićeva savetnica i direktorka Tanjuga članice UO Beogradske filharmonije

Vučićeva savetnica i direktorka Tanjuga članice UO Beogradske filharmonije
VUČIĆEVI KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2021 / 17:41
Autor: SEEbiz / N1 info
BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je savetnicu za medije predsednika Srbije Suzanu Vasiljević i direktorku novinske agencije Tanjug Manju Grčić za članove Upravnog odbora Beogradske filharmonije, prenela je danas televizija N1.

Na sednici 28. aprila, Vlada je razrešila dosadašnje vršioce dužnosti predsednika i članove Upravnog i Nadzornog odbora Beogradske filharmonije, i imenovala nove.

Za novog predsednika Upravnog odbora Filharmonije imenovan je izvršni direktor Komercijalne banke za poslovanje sa privredom Rade Vojnović, a za članove su pored Vasiljević i Grčić, imenovani i prostorni planer Darko Polić iz novosadskog JP Urbanizam i članica tog orkestra Jelena Dimitrijević.

Vlada je za predsednika Nadzornog odbora Beogradske filharmonije imenovala redovnog profesora Fakulteta organizacionih nauka Dejana Petrovića, a za članove direktorku Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda Oliveru Vučković i člana orkestra Sašu Kulenovića.

Vlada Srbije trenutno sprovodi u saradnji s UNDP-om medjunarodni arhitektonski konkurs za izbor rešenja za novu koncertnu dvoranu Beogradske filharmonije, koja bi trebalo da bude izgradjena u blizini Palate Srbija na Novom Beogradu, a procenjena vrednost je 120 miliona evra, navodi N1.

Tagovi: Manja, Grčić, Suzana Vasiljević, Beogradska filharmonija, Aleksandar Vučić, Tanjug, Rade Vojnović, Darko Polić, Komercijalna banka, Jelena Dimitrijević
PROČITAJ I OVO
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE