GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki povratak KLF-a (VIDEO)

Veliki povratak KLF-a (VIDEO)
IKONE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2021 / 08:49
Autor: SEEbiz
LONDON - Rave-pop ikone KLF prvi su put objavili svoje najveće hitove na streaming uslugama i YouTubeu, a nagovijestili su novu glazbu koja slijedi kasnije ove godine.

Jučer je objavljena kolekcija od osam pjesama pod nazivom Solid State Logik 1, uključujući singl iz 1988. godine broj 1, Doctorin 'the Tardis, 1991. br. 1, plesna himna 3:00 Eternal, i top 5 hitova Last Train to Trancentral and America: What Time is Love? također objavljeni te godine.

Uključeni su i It's Grim Up North, njihova ranija hit verzija What Time is Love, suradnja s Tammy Wynette na pjesmi Justified & Ancient i studijska verzija hardcore punka u izvedbi 3am Eternal-a koju su neslavno izveli na dodjeli britanskih nagrada s bendom Extreme Noise Teror 1992. godine.

Grupa, u kojoj su Bill Drummond i Jimmy Cauty te gostujući glazbenici, razišli su se na spektakularan način kasnije te godine. Nakon njihovog nastpa na Brit Awardsu spiker je izjavio da su "KLF napustili glazbeni posao", a mrtve su ovce ostavili na stepenicama afterpartya s napomenom koja glasi: "Umro sam za vas." U svibnju 1992. izbrisali su cijeli katalog, a 1994. spalili su milijun funti koje su zaradili s grupom u performansu koji se dogodio na škotskom otoku Jura.

Tagovi: grupa KLF, Tammy Wynette, Justified & Ancient
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE