GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar pokreće Sounds of Places - ekskluzivni glazbeni program za goste svojih lifestyle hotela

Valamar pokreće Sounds of Places - ekskluzivni glazbeni program za goste svojih lifestyle hotela
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2022 / 12:59
Autor: SEEbiz
POREČ - Nakon što je Valamar Riviera prošle godine uspješno lansirala lifestyle brand [PLACES] by Valamar i pod tim brendom otvorila hotel u Starom Gradu na Hvaru, ove sezone pod istim se brendom otvara i hotel u Makarskoj.

Koncept namijenjen mlađoj populaciji, prvenstveno milenijalcima, mladim profesionalcima i onima koji se prepoznaju u specifičnim lifestyle vrijednostima, koja traži slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju, ove godine donosi i veliku novost – ekskluzivni glazbeni program Sounds of Places koji se za goste Places by Valamar hotela realizira u suradnji s diskografskom kućom Spinnin’ Records. Ideja je u dvije južnodalmatinske destinacije dovesti sam vrh domaće i svjetske elektronske scene. Doduše, nije to prvi put da Valamar pomiče granice i slijedi svjetske turističke trendove.

“Naš novi brend [PLACES] by Valamar nudi novo i sveobuhvatno iskustvo destinacije uz ambijent prilagođen u najvećoj mjeri mlađoj publici. Glazba u tome ima iznimno važnu ulogu zbog čega smo se i odlučili na suradnju sa Spinnin’ Records. Ova nizozemska izdavačka kuća je jedan od najpoznatijih izdavačkih brendova elektronske glazbe u svijetu i neka od najpopularnijih imena s te scene su kod njih počela svoje karijere, a danas se njihovi obožavatelji broje u milijunima”, ispričao je Ivica Vrkić, Direktor sektora marketinga iz Valamara.

Lista izvođača proteže se kroz nekoliko programskih kategorija, a uključuje domaća i svjetska imena. Goste će posebno obradovati program Spinnin’ Sessions tijekom kojeg će moći uživati u plesnim ritmovima svjetskih imena kao što su Pink Panda, Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag, Chico Rose i Kim Kaey.

Ljubitelje house ritmova oduševit će, pak, glazbeni program [SALTY] stage unutar kojeg će ih zabavljati Matroda, Adam De Great, Chris Willsman, Mike Vale, Joe2Shine, Vanillaz, Qubiko i Dallerium, a hrvatska DJ scena predstavlja se unutar programa [SEA] la vie kada će rame uz rame svjetskim DJima stati Dadoo, Ivan Mastermix, Tom Bug, Vedran Car i Yakka. Ulaz na hotelske glazbene programe ekskluzivan je za goste hotela HVAR [PLACESHOTEL] i Dalmacija [PLACESHOTEL].

Lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu jer su usmjereni prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva. U fokus stavljaju jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretiraju ono što je najvrjednije u destinaciji i na taj način privlače moderne putnike, prvenstveno „milenijalce“, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost.
Program Sounds of [Places] počinje 2. lipnja i traje do 27. kolovoza, a više detalja i točan raspored dostupni su na web stranici.

Tagovi: Valamar Riviera, Sounds of Places, Pink Panda, Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE