GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Umro country pjevač Kenny Rogers

Umro country pjevač Kenny Rogers
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2020 / 10:14
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Country pjevač Kenny Rogers, trostruki dobitnik Grammyja, umro je u petak kasno navečer u dobi od 81 godine, objavila je njegova obitelj u subotu.

Američki pjevač "umro je prirodnom smrću mirno kod kuće... okružen svojom obitelji", navodi se u priopćenju na Rogersovoj internetskoj stranici.

"Obitelj planira mali privatan ispraćaj u ovom trenutku zbog zabrinutosti glede krize u zemlji izazvane Covidom-19."

Rogers je krenuo na svjetsku oproštajnu turneju 2016. godine, ali je u travnju 2018. otkazao zadnjih nekoliko koncerata zbog "niza zdravstvenih poteškoća".

Rogers, trostruki dobitnik Grammyja i član Kuće slavnih country glazbenika, bio je najpoznatiji po pjesmama kao što je "The Gambler" i duetu 1983. s Dolly Parton "Islands in the Stream".

Nakon što je počeo karijeru pedesetih godina s jazz skupinom, uputio se u solo vode sedamdesetih i objavio 1977. singl "Lucille" koji je postao hit.

Tagovi: Kenny Rogers, Dolly Parton
PROČITAJ I OVO
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
Preminuo Roberto Cavalli
IN MEMORIAM
Preminuo Roberto Cavalli
MILANO - Slavni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je danas u 83. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE