GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.11.2021 / 07:55
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30. godišnjice njegove smrti.

Već više od dva desetljeća, prosinac je rezerviran za Josipine koncerte za Karla, a i ovoga puta nastup pun glazbe posvećen je njezinoj najvećoj ljubavi. Nakon četiri godine Josipa se vraća u našu najpoznatiju dvoranu, koju je do sada rasprodala nebrojeno mnogo puta. Naša najveća glazbena umjetnica i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda, a publiku će provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.

Publika će tako imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su 'Boginja', 'O jednoj mladosti', 'Dok razmišljam o nama', '1000 razloga', 'Živim po svome', 'Vjerujem ti sve', 'Gdje Dunav ljubi nebo', 'Hir, hir, hir', 'Danas sam luda', 'Magla' te novije 'Tu', 'Tebi putujem' ili 'Daleko'.

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 17. studenog od 10:00, po cijenama od 140, 170 i 200 kn, a kupiti se mogu u sustavu Eventim i na www.eventim.hr, kao i na blagajni Lisinskog, te na www.ulaznice.hr.

Tagovi: Josipa Lisac, Karlo Metikoš, KD Vatroslav Lisinski
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE