GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tony Bennett povlači se po nalogu liječnika

Tony Bennett povlači se po nalogu liječnika
POVLAČENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2021 / 09:16
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Popularni američki pjevač Tony Benner povlači se sa scene i neće više nastupati, objavio je njegov sin i dugogodišnji menadžer Danny Bennett.

Samo tjedan dana nakon što se pjevačka legenda pridružila svojoj višegodišnjoj glazbenoj suradnici Lady Gagi na dva rasprodana koncerta na Manhattanu, u Radio City Music Hallu, objavljeno je da se 95-ogodišnji izvođač neće više vratiti pod svjetla pozornice, a najavljeni drugi koncerti su otkazani.

Najavljivani njujorški šou pod nazivom “One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga”, predstavljen je kao niz posljednjih koncerata popularnog pjevača u Velikoj jabuci. Nastupi su bili predviđeni i na drugim pozornicama na Istočnoj obali.

No nakon objave da će Bennett otkazati turneju, njegov je sin potvrdio da se pjevačka zvijezda dugoga sjaja potpuno povlači s pozornice.
“Neće biti dodatnih koncerata,” kazao je Danny Bennett za magazin Variety. “To je za nas bila teška odluka, jer je on sposoban izvođač. No ovo je uslijedilo po nalogu liječnika", dodao je.

Glazbenik koji je ovjenčan brojnim nagradama Grammy i čija vrhunska karijera traje sedam desetljeća kazao je za AARP Magazine ranije ove godine kako već četiri godine živi s Alzheimerovom bolesti.

Njegov sin rekao je da je zdravlje ipak najvažnije, a da pjevaču nije toliki problem samo pjevanje koliko putovanja.

"Umorio se. Odluka je donesena da su nastupi naprosto sada previše za njega. Ne želimo da, primjerice, padne s pozornice", kazao je njegov sin i menadžer.

Po riječima Dannyja Bennetta, koji vodi njegovu karijeru 40 godina, njegov otac i dalje ima glas koji mu je priskrbio 20 Grammyja, uključujući i onaj za životno djelo.

"Ne brine nas hoće li moći pjevati, zabrinuti smo više zbog psihičkog aspekta...i ljudske prirode. Tonyju je 95", kazao je njegov sin objavljujući kraj aktivne karijere čuvenog pjevača.

Tony Bennett nedavno je proslavio 95. rođendan i tom je prilikom najavljen njegov drugi album dueta snimljenih s Lady Gagom.

Prvi zajednički album "Cheek To Cheek" objavljen je 2014., a Lady Gaga ovih je dana na Twitteru objavila kako ju je već tada Bennett pitao želi li snimiti drugi album s njime, pjesme Colea Portera.

"Uvijek mi je čast pjevati s mojim prijateljem Tonijem i naravno prihvatila sam poziv", napisala je Gaga najavivši da će novi album ‘Love For Sale’ biti objavljen 1. listopada".

Album “Love for Sale” Bennett i Gaga snimali su tijekom dvije godine.

Tagovi: Tony Bennett, Lady Gaga, Danny Bennett
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE