GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tajana Lončarić predstavila novu pjesmu

Tajana Lončarić predstavila novu pjesmu
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.12.2020 / 22:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tajana Lončarić, novo ime među izvođačima diskografske kuće Croatia Records, predstavila je pjesmu i videspot Moj jedini dom.

Stihove za ovu nježnu, emotivnu domoljubnu pjesmu napisao je Robert Pilepić, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je aranžman posložio sjajni Ivan Popeskić.

Pjesma Moj jedini dom inspirirana je ljubavlju prema domovini, a stihovima je opisana aktualna situacija u našoj zemlji. Priča je to o tužnoj djevojci koja slomljena srca ostavlja svoju majku i oca, svoju ljubav i zavičaj te kreće u tuđi svit. No, ipak, pjesma ima snažnu poruku Vratit ću se ja. Videospot za ovu pjesmu snimljen je u okolici Rijeke, mjesto Šapjane i okolici Labina. Za spot je zaslužna ekipa iz Lumiere Production, režiju spota potpisuje Artem Dushkin.

Gledajući ovaj spot, ljudi će imati priliku uživati u prelijepim pejzažnim lokacijama: prostranom zelenilu, velikim žutim poljima, našem plavom moru, a tu je i rijeka Raša. Posebno fascinantan dio spota snimljen je u staroj kamenoj kući u Šapjanama. Interijer ove kuće, koja je zadržala autentičnost starine, bilo je idealno mjesto za dočarati tužnu i nostalgičnu atmosferu zbog napuštanja voljenog doma.

Tajana se prvi put pod svjetlima pozornice pojavila 2014. godine. Dogodilo se to u Požegi na Aurea festu gdje se predstavila kantautorskom pjesmom Riječi ljubavi u duetu s TS Arteški bunar. Riječi ljubavi nastale su kao izražavanje sna i čežnje o boljem i ljepšem svijetu u kojem ne vlada zlo i mržnja, a spot je sniman u Slavoniji i Primorju.

Tagovi: Tajana Lončarić, Croatia Records, Marko Tomasović
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE