GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Studio Tumpić/Prenc dobio IIIDaward

Studio Tumpić/Prenc dobio IIIDaward
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.08.2020 / 21:37
Autor: SEEbiz
ROVINJ - Rovinjski Studio za vizualne komunikacije Tumpić/Prenc nastavlja s nizanjem međunarodnih priznanja.

Već nagrađivani rad vizualnog identiteta i unutarnje signalizacije Gradskih bazena Pula - Pola ovjenčan je i Zlatom u kategoriji signalizacije na dodjeli nagrada Međunarodnog instituta za informacijski dizajn - IIIDaward. Nagrađeni radovi objavljeni su na ceremoniji održanoj putem platforme Zoom na kojoj su sudjelovali dobitnici sa svih kontinenata.

Međunarodni institut za informacijski dizajn osnovan je 1986. godine u Beču s ciljem razvoja informacijskog dizajna kao neovisnog stručnog područja. U međuvremenu je postao globalna mreža za sve kojima je posao činiti informacije jasnima u svakodnevnom životu, biznisu, obrazovanju i znanosti. Institut dodjeljuje nagrade svake treće godine, a članovi stručnog žirija iz deset zemalja u ovom su izboru među radovima iz cijelog svijeta vrednovali kvalitetu, dostupnost i efikasnost informacija te atraktivnost i eleganciju.

“Nakon nagrade European Design Award za ovaj rad, puno nam znači još jedno inozemno priznanje. Drago nam je da je i ovaj žiri prepoznao upravo rad u koji smo uložili poseban trud. Nije bilo jednostavno napraviti projekt na tako velikoj površini bazena koji će ostvariti efikasnu komunikaciju unutar objekta i istodobno obogatiti arhitekturu te na svoj način zabaviti korisnike”, kazao je Anselmo Tumpić, kreativni direktor rovinjskog studija.

Nagrađeni radovi činit će četvrto izdanje publikacije IIIDawarda te izložbe koja će biti organizirana u više od deset zemalja diljem svijeta. Prva će biti održana već ovog ljeta na Designforumu u Beču, a na njoj će se naći i rad tima studija kojeg čine Anselmo Tumpić, Anton Licul Grk i Sara Prenc Opačić.

Tagovi: Studio Tumpić/Prenc, IIIDaward, European Design Award, Anselmo Tumpić, Sara Prenc
PROČITAJ I OVO
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE