GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sting 21. ožujka u Zagrebu izvodi svoje najveće hitove

Sting 21. ožujka u Zagrebu izvodi svoje najveće hitove
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2021 / 13:24
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Sting, engleski glazbenik kontinuirano prisutan na svjetskoj sceni od kraja sedamdesetih, nastupit će 21. ožujka u Areni Zagreb u okviru turneje "My Songs", na kojoj izvodi svoje najveće hitove, uključivši i one s grupom Police.

Stingov koncert najavljuje se kao "bujan i dinamičan show koji sadrži najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere tog dobitnika 17 nagrada Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač".

Pozdravljen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", koncert "vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme", s "hitovima poput "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" i čini jedan nezaboravan događaj”, najavili su Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music.

Niz hitova donosi i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge.

Na turneji ga prati rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale. Poseban gost je njegov sin Joe Sumner.

Stingov najnoviji album, "The Bridge", bit će objavljen u cijelom svijetu 19. studenog koji "napisan i snimljen u godini globalne pandemije" otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

Kako se napominje u najavi, album predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n' roll, jazz, klasična glazbu i folk te obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi "Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“.

Sting je nedavno premijerno predstavio novu tjednu web TV seriju, "On the Bridge", putem koje nudi intiman uvid u svakodnevni život glazbenika dok se priprema za lansiranje svog novog albuma The Bridge.

Novu epizodu ekskluzivno objavljuje na Sting.com svakog utorka u 13 sati, svaka epizoda je ekskluzivna za članove kluba obožavatelja 24 sata, a zatim je dostupna za širu publiku sljedeći dan.

Prodaja ulaznica za zagrebački koncert počinje u petak, 12. studenoga, putem Eventim.hr sistema i na Eventim prodajnim mjestima, a članovi Sting’s Fan Cluba imat će priliku pristupiti ekskluzivnim ulaznicama dva dana ranije, na www.sting.com.

Cijene ulaznica su za stajanje I 550 kuna, stajanje II 360 kuna, tribina dolje I 560 kuna, tribina dolje II 390 kuna, tribina dolje III 320 kuna, VIP loža 830 kuna, sjedala u prvim redovima 830 kuna.

Tagovi: Sting, The Police
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE