GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šerbedžija snima seriju sa Garyjem Oldmanom

Šerbedžija snima seriju sa Garyjem Oldmanom
SERIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 14:28
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - Rade Šerbedžija, glumac sa ovih prostora sa najbogatijom internacionalnom karijerom, uskoro će početi snimanje serije u Londonu za Epl TV+ (Apple).

Kako nam je Šerbedžija otkrio, reč je o seriji „Slow Horses“ (radnog naslova „Embankment”), adaptaciji špijunskih romana Mika Herona koga nazivaju Le Kareom 21. veka. Scenario je adaptirao Will Smith, jedan od scenarista serije „Potpredsednica” (VEEP).

– Ja sam samo pročitao scenario za četiri epizode, u kojima ja igram. To je fantastično! Gary Oldman igra glavnu ulogu a ja imam sve scene s njim. Igram dvostrukog špijuna za koga su mislili da je jedno, a onda se ispostavilo da je bio nešto drugo, toliko je bio vješt – tajnovit je Rade.

Sem Oldmana i Šerbedžije, za sada je potvrđeno da u seriji glume i Jonathan Price, Kristin Scott Thomas, Saskija Reeves, Jack Louden, Christopher Chang, Olivia  Cook, Kris Rajli…

Niz romana Micka Herona na kojima je zasnovana serija bavi se grupom odbačenih špijuna koji su završili u nemilosti MI5 zbog prljavih poslova. Njih predvode bivši „hladni ratnik” Jack Lemb (Oldman) i River Cartwright (Louden) koji bi da bude novi James Bond.

Kako javljaju strani mediji, snimanje je počelo u Engleskoj decembra prošle godine, a The Daily Mail je u februraru objavio i prve paparazzo fotografije sa seta.

Serija će ukupno imati 12 epizoda, mada još nije potvrđeno da li je reč o jednoj ili dve sezone.

Na konferenciji za medije u okviru 49. FEST-a Rade Šerbedžija je otkrio kako je trebalo da ima veliki koncert na otvorenom u Beogradu 13. juna, ali je morao da ga otkaže jer putuje u London 24. maja.

– Idem najpre na mjesec dana pa me onda puštaju na mjesec i nešto na Brione, da odigram te svoje uloge (u njegovom pozorištu Ulises – prim.nov), pa se opet vraćam na 40 dana u London – objasnio je.

Tagovi: Rade Šerbedžija, Gary Oldman
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE