GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sea Star festival u Umagu ove godine prema planu

Sea Star festival u Umagu ove godine prema planu
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.01.2021 / 16:50
Autor: SEEbiz
UMAG - Usprkos pandemiji koronavirusa, Sea Star festival u Umagu ove godine bi se trebao redovno održati.

Prošlogodišnje izdanje bilo je otkazano zbog pandemije, ali izdanje festivala 2021. za sada je u planu. Na službenim stranicama objavljena su imena koja će nastupiti, kao i datum održavanja - 28. i 29. svibnja.

Također, ulaznice kupljene za prošlogodišnji festival prihvaćaju se i za ovogodišnje izdanje. Od Sanjina Đukića, predstavnika Sea Stara u Hrvatskoj (a inače je riječ o organizatorima čuvenog Exita u Novom Sadu), saznajemo kako pripreme za festival teku po planu.

- Prije svega, pratimo kompletan razvoj epidemiološke situacije, proces cijepljenja i u Hrvatskoj i vani te normalizaciju stanja. Na osnovu svih informacija će se donositi konačne odluke. Postupat ćemo onako kako je najsigurnije za publiku, izvođače i sve koji rade na festivalu. Mi smo spremni realizirati ga u bilo kojem trenutku, a prije svega u terminu koji sada komuniciramo, a to je 28. i 29. svibnja, s potvrđenim velikim imenima glazbene scene kao što su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek i ostali. Točnije, svima koji su već bili najavljeni za prošlu godinu. Prošle godine smo, zbog uvjeta, održali Sea Star Streaming Festival, više kao podsjećanje na prošla izdanja. Ali, digitalna verzija nikad neće zamijeniti živi festival, kazao je Đukić.

Tagovi: Sea Star festival, Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Sanjin Đukić
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE