GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Samsung najavio suradnju s nagrađivanim redateljem Charlijem Kaufmanom

Samsung najavio suradnju s nagrađivanim redateljem Charlijem Kaufmanom
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.01.2023 / 10:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Tvrtka Samsung Electronics najavila je partnerstvo s Charlijem Kaufmanom, Oscarom nagrađivanim piscem i redateljem, koje će pokazati kako svi mogu snimati i dijeliti spektakularne filmove zahvaljujući Galaxy kameri koja donosi vrhunsko iskustvo.

Najpoznatiji po Eternal Sunshine of the Spotless Mind and Synecdoche, New York, Kaufman je iskoristio mogućnosti kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona kako bi stvorio kratki umjetnički film s prekrasnim, kristalno čistim detaljima. Film Jackals and Fireflies, temelji se na pjesmi Eve H.D., koja igra ulogu pjesnikinje, pripovjedačice i glavne glumice u ovom jedinstvenom Kaufmanskom ljubavnom pismu New Yorku. Nightography značajka Galaxy S22 Ultra pametnog telefona omogućila je hvaljenom direktoru fotografije Chayse Irvinu da s pravim efektom uhvati poznate noćne scene New Yorka, otkrivajući grad gledateljima kao da se i sami nalaze uživo na toj lokaciji. Kaufman je otkrio da je snimanje s Galaxy kamerom "učinkovit pristup" za oživljavanje filma i vrlo je zadovoljan konačnim rezultatom, dodajući da je "...gotov proizvod prekrasan".

Partnerstvo se nadovezuje na kampanju Filmed #withGalaxy, koja poziva redatelje vizionare da pokažu da je Galaxy S serija savršen alat koji im je potreban da svoje epske priče podijele sa svijetom. U listopadu 2021. svjetski poznati britanski redatelj Joe Wright upotrijebio je 13 mm ultraširoki objektiv Galaxy S21 Ultra za snimanje svog kratkog filma Princess and Peppernose. U studenom 2021. kineski redatelj u usponu Sha Mo upotrijebio je Galaxy S21 Ultra kako bi snimio vizualno zadivljujući film Kids of Paradise.

Jackals and Fireflies bit će predstavljen eskluzivno u Galaxy Experience Spaceu u San Franciscu i dolazi zajedno Galaxy Unpacked događajem koji će se održati 1. veljače. Kaufman će također predstaviti film i naknadno u New Yorku.

Samsung će nastaviti postavljati epske standarde za iskustvo pametnih telefona na Galaxy Unpacked događaju, s mogućnostima kamere koje su na čelu novih premium Galaxy inovacija.

Tagovi: Samsung, Charlie Kaufman, Samsung Electronics
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE