GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rade Šerbedžija ima novi singl (VIDEO)

Rade Šerbedžija ima novi singl (VIDEO)
SINGL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.09.2020 / 17:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Regionalna premijera novog singla i spota Eto pjesma Rade Šerbedžije u svega je nekoliko sati na YouTube-u naišla na brojne pozitivne kritike.

Legendarni glumac, pjesnik i glazbenik otpjevao je pjesmu koju je za njega napisao Husein Hasanefendić Hus, a glazba i tekst u Radinoj interpretaciji oduševili su njegove poklonike.

Spot u radnoj atmosferi, kakva obično vlada na snimnju novih pjesama, kamerom je uhvatio Danilo Šerbedžija, poznati redatelj i dobitnik najveće nagrade Zlatna Arena za film Tereza37 na ovogdišnjem Pula Film Festivalu. Uz Radu na spotu su i sjajni glazbenici njegovog Zapadnog kolodvora banda: Dado Marinković (bubanj), Davor Smotke Smotalić (perkusije, prateći vokal), Dario Hleb (bas gitara), Mario Igrec (gitara), Antun Stašić (violina, parateći vokal), Marjan Krajna (harmonika), a pjesmu je snimio, miksao, masterirao i producirao Davor Smotalić Smotke u studiju SmotkeSoundStudio. Singl Eto pjesma, hit je kakav se čekao i najava je Radinog novog studijskog albuma na kojem će svoj značajan doprinos dati i glazbenici Elvis Stanić, Darko Rundek i Damir Urban.

Iako je ovo godina u kojoj umjetnost najviše trpi posljedice zbog nedostatka publike, Šerbedžija se može pohvaliti zapaženim ostvarenjima na dramskom i glazbenom polju. Na ovogodišnjim 71. Dubrovačkim ljetnim igrama dobio je nagradu Orlando za ulogu Georgea u predstavi Tko se boji Virginije Woolf Kazališta Ulysses i Beogradskog dramskog pozorišta, a Croatia Records objavila je CD i Blu-ray Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor @ HNK Zagreb. Koncert pod imenom Već sam ti pričao Šerbedžija je održao krajem 2019. godine, a publika je uživala u snažnim i uvjerljivim interpretacijama pjesama Vrijeme je, draga, vrijeme je, Protuletje se otpira, Barbara, Rastanak, Ostala si uvijek ista, Moj spomenče plavo cvijeće, Ne daj se Ines i ostalih iz Radine bogate glazbene karijere.

Tagovi: Rade Šerbedžija, Davor Smotalić Smotke, Danilo Šerbedžija, Zapadni Kolodvor band, Husein Hasanefendić Hus, Croatia Records,
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE