GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo Gerry Marsden, pjevač grupe Gerry And The Pacemakers (VIDEO)

Preminuo Gerry Marsden, pjevač grupe Gerry And The Pacemakers (VIDEO)
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.01.2021 / 19:14
Autor: SEEbiz
LONDON - Britanski glazbenik Gerry Marsden, koji se proslavio kao pjevač benda Gerry And The Pacemakers 1960-ih, umro je u nedjelju u 79. godini nakon kratke bolesti.

U sjećanje mnogih, snimio se kao izvođač adaptacije pjesme "You'll never walk alone" koja je himna navijača Liverpoola, inače u izvedbi Rodgersa i Hammersteina.

Marsden se proslavio šezdesetih godina prošlog stoljeća kao vođa benda Merseybeat, u vrijeme kada je Liverpool bio središte glazbenog svemira, a vijest o smrti objavio je njegov prijatelj DJ Pete Price.

- Teškog srca, nakon što sam razgovarao s njegovom obitelji, moram vam reći da je legendarni Gerry Marsden MBE nakon kratke bolesti infekcije srca nažalost preminuo. Pauline i njegovoj obitelji šaljem svu ljubav ovog svijeta. Nikada nećeš hodati sam', objavio je Price na Twitteru.

- S velikom tugom doznajemo o smrti Gerryja Marsdena. Gerryjeve riječi zauvijek će nam se urezati u sjećanja. Nikad nećeš hodati sam', objavio je Liverpool na svom Twitter profilu, a potom objavio i snimku zbornog pjevanje himne s tribina, oprostivši se od Marsdena riječima: 'Gerryev glas pratio je naše najveće noći. Njegova himna povezala je igrače, osoblje i obožavatelje širom svijeta, pomažući stvoriti nešto uistinu posebno'.

Marsden je rođen u Liverpoolu, a bio je frontmen grupe Gerry And The Pacemakers koja je ranih 1960-ih obradila hit 'Nikad nećeš hodati sam', koji su izvorno napisali 1945. godine američki skladatelji Rogers i Hammerstein za mjuzikl 'Vrtuljak'.

Tagovi: Gerry Marsden, Gerry And The Pacemakers, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE