GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Potvrđen novi datum koncerta Celine Dion u zagrebačkoj Areni - 22. svibnja 2021.

Potvrđen novi datum koncerta Celine Dion u zagrebačkoj Areni - 22. svibnja 2021.
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2020 / 22:30
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Svjetska glazbena diva i jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop-glazbe, Celine Dion, zakazala je novi datum za svoj prvi zagrebački koncert koji će se održati 22. svibnja 2021. u Areni Zagreb, izvijestili su organizatori iz "Star produkcije".

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje “Courage”,koja je počela 18. rujna 2019. u Quebecu, a čiji je europski dio, u kojem je Celine Dion trebala nastupiti u 32 grada, odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju radi prevencije širenja zaraze koronavirusa.

"Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tijekom pandemije koronavirusa i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti ... Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni ... vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu", izjavila je Celine Dion, prenose iz "Star produkcije" koji su zaduženi za produkciju zagrebačkog koncerta, zajedno sa Concerts West / AEG Presents.

"Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup ove velike glazbene dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu. Pozivamo sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni događaj da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum", poručio je direktor "Star produkcije" Alen Ključe.

"Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 22. svibnja 2021. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe“, dodao je.

Zbog velikog interesa za taj koncert, organizator je u prodaju pusti zadnjih 200 ulaznica koje se mogu osigurati u sustavu Eventim.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od ponedjeljka, 15. lipnja 2020. do petka, 19. lipnja 2020., poručili su organizatori.

Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

Tagovi: Celine Dion, Arena Zagreb, Star produkcija
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE