GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvorene prijave za filmove 19. izdanja Tabor Film Festivala

Otvorene prijave za filmove 19. izdanja Tabor Film Festivala
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.01.2021 / 08:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ovogodišnje, devetnaesto izdanje Tabor Film Festivala održat će se od 8. do 11. srpnja i već tradicionalno u svom će natjecateljskom programu predstaviti filmove mnogih međunarodnih i domaćih autora. Prijave za filmove u domaću natjecateljsku konkurenciju otvorene su do 15. ožujka 2021.

Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival pozvao je sve zainteresirane autore i autorice da prijave svoje filmove na 19. festivalsko izdanje i pridruže se taborskoj filmskoj priči koja će održati od 8. do 11. srpnja u Dvoru Veliki Tabor u Desiniću.

Na natječaj za prijavu filmova u domaću konkurenciju natjecateljskog programa Festivala, mogu se prijaviti filmovi u trajanju do 30 minuta u kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2019. godine. Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2021., a online prijavnica i detalji o prijavi nalaze se ovdje.

Filmovi u dva natjecateljska programa, domaći i međunarodni, konkuriraju za nagradu Veronikina lubanja i novčane nagrade.

Uz otvorene prijave, započela je i predbilježba za najpovoljnije festivalske ulaznice. Tabor Film Festival svojoj publici svake godine nudi obilje kvalitetnih filmova, koncerata, radionica, predavanja, izložbi i druženja, a za 19. TFF najpovoljnije festivalske ulaznice Supergrabilice bit će prve dostupne onima koji se prijave na Festivalski newsletter na ovom linku.

Tabor Film Festival ima podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, a organizator je produkcijska kuća SABMARINE u partnerstvu s udrugom Gokul, uz pomoć Muzeja Hrvatskog zagorja, Krapinsko – zagorske županije, Općine Desinić te drugih partnera.

Tagovi: Tabor film festival, Cristela Alves Meira, Natko Stipaničev, Ana Čegon, Peter Cerovšek, Ivana Bošnjak, Tanja Vujasinović
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE