GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Njujorški Met započinje serijom prijenosa uživo koncerata s raznih lokacija

Njujorški Met započinje serijom prijenosa uživo koncerata s raznih lokacija
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.07.2020 / 09:07
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Operne zvijezde poput Anne Netrebko, Diane Damrau i Jonasa Kaufmanna u narednim će mjesecima održati koncerte diljem Europe i SAD-a koji će se prenositi putem interneta, objavila je u subotu njujorška Metropolitan Opera.

Direktor te kultne kulturne institucije Peter Gelb je na konferenciji za medije rekao kako pokušavaju probati nešto novo i otkrio je da će se nastupi opernih izvijezda održati na pitoresknim lokacijama.

Kamere će tako pokušati prenijeti ne samo nastupe umjetnika, nego i arhitektonske detalje lokacija predstava, priopćio je Met.

Seriju nastupa 18. srpnja otvara njemački tenor Jonas Kaufmann iz samostana Polling u Bavarskoj.

Rusko-austrijska operna diva Anna Netrebko će 10. listopada nastupati u bečkoj palači Liechtenstein, a dva tjedna kasnije sopranistica Diana Damrau i njezin kolega Joseph Calleja će pjevati na Malti. Planiraju se koncerti i u Washingtonu, New Yorku i Berlinu.

Serija od 12 koncerata održat će se bez publike, a gledanje prijenosa na internetu koštat će 20 dolara.

Met je zatvoren od sredine ožujka, a nedavno je objavio da svoja vrata neće otvoriti do 31. prosinca. Procjenjuje se da će zbog toga izgubiti milijune dolara prihoda.

Od zatvaranja Met poklonicima svaki dan omogućava besplatno gledanje preko interneta jedne operne snimke.

Tagovi: Anne Netrebko, Diane Damrau, Jonas Kaufmann, Metropolitan Opera, Peter Gelb
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE