GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Muzej Iluzija otvorenjem najnovije lokacije u Rimu nastavlja globalnu ekspanziju

Muzej Iluzija otvorenjem najnovije lokacije u Rimu nastavlja globalnu ekspanziju
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2022 / 09:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Priča koja stoji iza originalnog koncepta krenula je 2015. iz Zagreba, a 38. otvorenjem se Muzej Iluzija bliži ostvarenju cilja od 100 lokacija do kraja 2026. godine

Da je jezik zabave univerzalan ne prestaje dokazivati Muzej Iluzija koji je prošlog tjedna u Rimu otvorio novu, 38. lokaciju u svijetu. Od sada će lokalci i turisti na adresi Via Merulana 17 moći istražiti preko 50 fascinantnih eksponata koji će posjetiteljima približiti nevjerojatan svijet iluzija.

Novi Muzej Iluzija zauzima površinu od 465 m2 i nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru Rima. Većinu izloženih eksponata osmislili su stručnjaci u odjelu za istraživanje i razvoj hrvatske kompanije Metamorfoza, koja upravlja Muzejima Iluzija diljem svijeta.

Otvorenje Muzeja Iluzija u Rimu omogućit će posjetiteljima još jedne metropole da kroz fascinantne izloške upoznaju svijet iluzija i dožive nezaboravno iskustvo za sve dobne skupine. Osim što naši eksponati zbunjuju osjetila i potiču maštu posjetitelja, oni imaju i edukativnu funkciju. Učenje kroz zabavu temelj je našeg originalnog koncepta, a još jednim otvorenjem potvrdili smo da je on odlično prihvaćen na globalnoj razini i približili se cilju od 100 muzeja do kraja 2026. godine. – rekao je Teo Širola, Predsjednik Muzeja Iluzija.

U ovoj zagrebačkoj kompaniji trenutno je zaposleno preko 40 stručnjaka u područjima arhitekture, građevine, dizajna, marketinga, prodaje, financija i menadžmenta. Tim je u posljednjih godinu dana peterostruko narastao, te se nastavlja širiti. Do kraja 2026. godine planiraju otvoriti ukupno 100 Muzeja Iluzija globalno, a trenutno rade i na otvaranju vlastitih muzeja, kojima će upravljati direktno Metamorfoza. Otvaranje prvog takvog muzeja je planirano sljedeći mjesec u SAD-u, a trenutno ih je moguće pronaći na atraktivnim svjetskim lokacijama poput New Yorka, Dubaija, Pariza, Beča, Madrida, Istanbula i mnogih drugih.

Tagovi: Muzej Iluzija, Rim Teo Širola
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE