GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Michelle Obama stiže na Netflix

Michelle Obama stiže na Netflix
DOKUMENTARCI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2020 / 10:39
Autor: SEEbiz / Novi list
ZAGREB - Michelle Obama upravo je završila svoju uzbudljivu turneju po SAD-u. Posjetila je pritom 34 grada kako bi predstavila novi dokumentarni film "Becoming", nastao prema uspješnoj autobiografiji koja je, bez lažne skromnosti, uistinu pokorila svijet. Knjigu su prvobitno pohitale kupiti i pročitati žene, Afroamerikanke, koje su u njoj pronašle inspiraciju, snagu i motivaciju.

No, njena planetarna popularnost i snažna poruka koju šalje, s vremenom je probila sve barijere. Od onih ideoloških, rodnih, klasnih, obrazovnih, izbrisala je granice i ulila dozu svježine u svijet moderne literature. Pitka, britka i pametna priča Michele Obame, oborila je sve rekorde prodaje i čitanosti. Stoga je sasvim logičan ishod knjige "Becoming" dokumentarni film koji je režirala dokumentaristica Nadia Hallgren, posebno specijalizirana za političke teme.

Becoming će biti dostupan na Netflixu 6. svibnja i zbog toga ne prestaju šuškanja koja potiču sve veće i veće uzbuđenje kod publike.

"Tih mjeseci koje sam provela putujući - sastajući se i povezujući se s ljudima u gradovima širom svijeta – ponijela sam kući ideje da ono što dijelimo je duboko zajedništvo koje je stvarno stvarno i to se ne može zabrljati", napisala je Michelle Obama u dugoj izjavi koju prenosi Vanity Fair.

Dodala je da turneja poprima novo značenje u jeku širenja COVID-19.

„Uspomene i taj osjećaj povezanosti sada su značajniji nego ikad prije. Zajedno se borimo kako bismo preživjeli ovu pandemiju. Dok se brinemo za svoje najmilije, skloni smo zajedništvu i pokušavamo držati korak s poslovima i školom, a u isto vrijeme se nosimo s ogromnim gubicima, zbrkom i neizvjesnošću ", dodala je.

Netflix je također objavio kratki teaser za dokumentarac, u kojem je Obama razgovarala sa skupinom djevojčica Afroamerikanki u Afroameričkom muzeju u Philadelphiji tijekom eventa na turneji Becoming. Obama pojašnjava kako je „žudila za nekim dubljim iskustvima s mladima. Kroz događanja u zajednici, turneja bi mogla napraviti sjajan posao. "

U spotu ona, također, razgovara s mladom djevojkom o tome na koji način je njezin život "stopiran" nakon što je Barack Obama izabran za predsjednika.

Sve detalje njenog uzbudljivog života, karizmu, stavove i razmišljanja, uskoro ćemo imati priliku pogledati pa tako i nadograditi svoj stav o nekadašnjoj prvoj dami SAD-a koja je i dalje velika inspiracijama ljudima u cijelom svijetu. Barem ako je suditi prema popularnosti knjige, a sada i filma o njenom životu.

Tagovi: Michelle Obama, Netflix, Barack Obama, dokumentarni film
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE