GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mejaši napravili vlastito pivo

Mejaši napravili vlastito pivo
ESTRADA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2022 / 09:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tko bi mogao pomisliti da će veseli Mejaši, popularni tamburaši u starkama, nadmašiti čak puno starije i iskusnije rokere; i to još na njihovom terenu?

Duhoviti glazbenici iz Varaždina napravili su vlastito pivo, snimili novu pjesmu i krenuli na zabavnu pijanku od Hrvatske pa sve do Češke. Njihove zgode i nezgode s tog putovanja na koje se ne možete ne nasmijati dobile su i videoizdanje spota "Češka" koje upravo predstavljamo.

To je posljednji singl s njihova albuma Nova godina i upravo ovom pjesmom Mejaši najavljuju povratak koncertima i druženjima s publikom.

- Sretan sam što se napokon vraćamo tamo gdje smo stali prije dvije godine i upravo ovom pjesmom želimo publici pružiti veselje na koje smo ih navikli kroz sve ove godine rada. Pjesma "Češka" napravljena je baš u našem prepoznatljivom 'mejaškom' stilu i jako se veselim koncertima koji su pred nama, a po trenutnom rasporedu, do kraja ljeta, obići ćemo čitav teren od Slavonije do Dalmacije te Sloveniju i Austriju, istaknuo je šef benda Nikola Bosilj.

Pjevač grupe Edo Drakulić nadovezao se na svog kolegu iz benda.

Ovim veselim videospotom za "Češku" zaokružujemo još jedno glazbeno i životno poglavlje u našim životima. Čekali smo pravi trenutak za to i smatramo da je uz početak ljeta i dozvoljena okupljanja, “Češka” sada dodatni poziv na zabavu, veselje i dobru pijanku s društvom. Prisjetili smo se, također, kako je to bilo u našim maturantskim danima kada je baš Češka bila jedno od glavnih odredišta za naša putovanja, poznata po zabavi i dobrom pivu. Posebno nas je razveselilo što smo se vratili deset godina unazad, prisjetili se naših početaka i pružili ljudima ono po čemu smo mi kao bend prepoznatljivi i po čemu nas pamte. Prepoznatljiv ritam, šaljiv tekst, karirane košulje i naša ludost samo su neke od stvari koje ćete prepoznati u našem novom spotu, kaže Edo.

- A sada trk na Youtube, naučite Češku do ljeta i zalijte sve dobro Mejaškim pivom, zaključuju duhoviti dečki.

Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje Nikola Bosilj, a aranžman, uz Nikolu, potpisuje Branimir Mihaljević. Nikola je spot i režirao, a lijepa, no zločesta djevojka u spotu njihova je prijateljica Ines Nikić.

Tagovi: Mejaši, Nikola Bosilj, Edo Drakulić
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE