GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Matija Dedić: Alfe dobile dostojanstvenu himnu

Matija Dedić: Alfe dobile dostojanstvenu himnu
PODRŠKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.07.2020 / 10:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon jučerašnje informacije o pjesmi ''Nisi sam'', posvećenoj Udruzi veterana SJP ALFA, javio se i priznati hrvatski glazbenik Matija Dedić.

- Iako dolazim iz svijeta klasične i jazz glazbe možda i nisam najkompetentniji za komentiranje ostalih žanrova no pjesma Nisi sam je vrlo dobra pa tako i izvedba Alena Nižetića. Fino prilagođen aranžman i ulaz u modulaciju primjeren takvoj vrsti glazbe, te isto tako i dobra svirka kao i gitarski solo. Osobno sam vrlo vezan uz Dalmaciju pa mi se tako dopada i mala doza mediteranskog ugođaja koji čujem u pjesmi. U svakom slučaju Udruga veterana SJP Alfa dobila je sasvim zasluženo svoju dostojanstvenu himnu, napisao je Matija Dedić.

Pjesmu je uglazbio i aranžirao priznati kantautor Goran Topolovac, a na tekst književnika i novinara Krešimira Butkovića, otpjevao ju je naš omiljeni pjevač Alen Nižetić.

Glazbeni producent je Ado Iftić (Camino Verde), izvršna producentica Carmen, a sve je snimljeno u Heart Music Studio – Bihać.

Teško stradavanje pripadnika pričuvnog sastava SJP Alfa Ivice Šuškovića Hansa, podiglo je cijelu Udrugu na noge koja je promptno organizirala prikupljanje pomoći svom unesrećenom članu. Ta divna solidarnost, povezanost i bratstvo za sva vremena pod sloganom ''Nisi sam'' nadahnula je umjetnike da se pridruže ali i oduže za svu hrabrost, požrtvovanost, humanost i empatiju kojom su nas zadužile SJP Alfe. Stoga, u kratkom roku, okupljeni tim stvara himničku poruku svima nama da ''Nismo sami''.

Tagovi: Matija Dedić, Alen Nižetić, Udruga veterana SJP ALFA, Goran Topolovac, Krešimir Butković, Alfe
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE