GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Madonna radi na biografskom filmu

Madonna radi na biografskom filmu
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.08.2020 / 08:42
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LOS ANGELES - Madonna je otkrila da radi na filmu s nagrađivanom autoricom i scenaristicom Diablo Cody.

Popularna pjevačica je sa svojim fanovima na Instagramu ovoga tjedna podijelila kratki videosnimak koji prikazuje nju i Cody u Madonninoj dnevnoj sobi dok razgovaraju o njenom poznatom kostimu s Blond Ambition turneje.

"Kad zaglaviš u kući s nekoliko povreda, što bi drugo radio nego pisao tekst za film s Diablo Cody?", napisala je Madonna u opisu videosnimka.

Okružene bilježnicama razgovarale su o Madonninoj odjeći, odnosno Jean Paul Gaultier grudnjacima po kojima je postala poznata 1990. godine.

Iako nemamo odgovarajuće tragove o tome kakav bi film mogao biti, to što u videosnimku govore o jednom od najpoznatijih Madonninih kostima može značiti da će film biti neka vrsta biografije o njenom životu i karijeri ili neka priča pisana na osnovu toga.

Madonna je najpoznatija po svojoj muzici, međutim ona se pojavila u 26 filmova, a napisala je, režirala i producirala povijesnu romantičnu dramu W.E. iz 2011. godine tako da joj filmska umjetnost nije strana.

S druge strane, Cody je nagrađivana autorica, dobila je i Oscara za najbolji scenarij, za svoj poznati film Juno iz 2008. godine koji govori o tinedjžerici suočenoj sa neplaniranom trudnoćom.

Tagovi: Madonna, Diablo Cody, Instagram
PROČITAJ I OVO
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE