GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liam Gallagher će nastupiti u Knebworth Parku, najavio novi album

Liam Gallagher će nastupiti u Knebworth Parku, najavio novi album
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2021 / 10:54
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Dvadesetpet godina nakon što je britanski rock bend Oasis odsvirao dva povijesna koncerta pred 250 tisuća ljudi u Knebworth Parku, bivši frontmen Liam Gallagher najavio je da će se vratiti na isto mjesto kako bi održao svoj najveći solo koncert.

Taj 49-godišnak koji je u petak najavio i novi album, nastupit će sljedećeg lipnja u Knebworth Parku u Hertfordshireu, sjeverno od Londona, s pjevačem Michaelom Kiwanukom i bendovima Kasabian, Goat Girl i Fat White Family kao predgrupama.

Gallagher je nekoć predvodio Oasis s bratom Noelom. Bend, poznat po hitovima poput "Wonderwall" i "Don't Look Back in Anger", odsvirao je dva koncerta u Knebworth Parku 1996. godine, a na koncerte se osvrnuo dokumentarni film od prošlog mjeseca koji je obilježio njihovu 25. godišnjicu.

Film "Oasis Knebworth 1996" prisjetio se kako su koncerti, opisani na glazbenoj stranici NME kao "svirke koje su obilježile jednu eru i koje će živjeti vječno", rasprodani u manje od jednog dana, dok je 2 posto britanske populacije pokušalo nabaviti karte.

Oasis, skupina osnovana u Manchesteru 1991. godine, proslavila se na vrhuncu britanskog popa 90-ih nakon izlaska prva dva albuma "Definitely Maybe" i "(What's the Story) Morning Glory?", koji su bili na vrhu britanskih glazbenih ljestvica.

Bend se raspao 2009. godine nakon svađa braće Liama i Noela koja se odvijala javno.

"Presretan sam što mogu najaviti da ću 4. lipnja 2022. godine svirati u Knebworh Parku. Bit će to biblijski", priopćio je Gallagher te svirku opisao kao "najveći koncert Liamove solo karijere dosad."

Gallagher je nastupao na glazbenim festivalima ovo ljeto, uključujući one u Readingu i Leedsu.

Krajem svibnja će objaviti svoj treći solo album "C’MON YOU KNOW".

Tagovi: Liam Gallagher, Knebworth Park, Oasis
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE