GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lečiću pozlilo nakon najnovijih optužbi

Lečiću pozlilo nakon najnovijih optužbi
NIJE MU DOBRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 20:36
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - Glumica Merima Isaković do detalja je u intervju za magazin "Nedeljnik" opisala kako je njen kolega, glumac Branislav Lečić pre 43 godine pokušao da je siluje. Nakon njene potresne ispovesti, kratkom izjavom oglasio se i Lečićev tim za odnose s javnošću.

“Obaveštavamo Vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima”, piše u saopštenju.

Podestimo, u tekstu za novi Nedeljnik, glumica, koju pamtimo po ulozi Jovane Lukine, progovorila je o užasnom iskustvu koje je doživela kao studentkinja glume.

Branislava Lečića nedavno je za silovanje optužila i glumica Danijela Štajnfeld.

Danijela je ispričala da je bila silovana 2012. godine, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je prethodno u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime tada nije želela da otkriva.

Tagovi: Branislav Lečić, Merima Isaković, Danijela Štajnfeld
PROČITAJ I OVO
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE