GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koje ćemo kino premijere gledati u srpnju? (VIDEO)

Koje ćemo kino premijere gledati u srpnju? (VIDEO)
U KINIMA U SRPNJU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2021 / 07:31
Autor: Damir Demonja
ZAGREB - Za mjesec srpanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su deset premijernih filmova.

Koji sve filmovi bi se trebali naći na programu hrvatskih kina, prema podacima kontaktiranih hrvatskih distributera i kino-prikazivača, navedeni su kako slijedi, s trenutnim datumima početaka njihovih prikazivanja u srpnju.

*u ovome tekstu navedeni su samo oni filmovi koje su kontaktirani hrvatski distributeri i kino-prikazivači potvrdili za prikazivanje u tekućem mjesecu
PAULOVO POSLJEDNJE PUTOVANJE (LE DERNIER VOYAGE/THE LAST JOURNEY OF PAUL W. R.)
Francuska, 2020.
Redatelj: Romain Quirot
Glumci: Hugo Becker, Jean Reno, Paul Hamy, Lya Oussadit-Lessert
Žanr: avantura, drama, ZF
Trajanje: 87 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Apaches/Kinology/Tandem/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://en.apachesproductions.fr/

U bliskoj budućnosti ekološkog pustošenja, tajanstveni Crveni mjesec, pretjerano iskorištavan zbog svoje energije, naglo mijenja smjer i kreće ravno na Zemlju. Paul W. R., jedini astronaut sposoban spasiti čovječanstvo, nestaje prije početka svoje misije. Paul je, naime, otkrio tajnu Crvenog mjeseca i zašto ga se ne smije uništiti. Nemilosrdno lovljen, Paul susreće Elmu, tinejdžericu eksplozivne naravi, koji ga slijedi u potrazi za istinom.

Opstanak ljudske vrste ovisi o zagonetnom Paulu W. R.-u, najtalentiranijem astronautu generacije. No, tajanstveno, svega nekoliko sati prije misije, Paul je nestao...

U kinima od 01. srpnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)


PROČIŠĆENJE: ZAUVIJEK (THE FOREVER PURGE)
SAD, 2021.
Redatelj: Everardo Gout
Glumci: Will Patton, Ana de la Reguera, Josh Lucas, Cassidy Freeman
Žanr: akcija, horor, ZF, triler
Trajanje: 103 minute
Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures/Perfect World Pictures/Platinum Dunes/Blumhouse Productions/Men in a Tree/Editus d.o.o.
Službena web stranica: https://www.theforeverpurge.com/

Pravila su prekršena.

„Pročišćenje: Zauvijek“ peti je i zadnji dio serijala „Pročišćenje“ te direktan nastavak filma „Pročišćenje: Izborna godina“ iz 2016. godine. Meksički par bježi od kartela i sklanja se na ranč u Teksasu gdje se nađu na udaru grupe koja i dalje nezakonito provodi Pročišćenje.

U kinima od 01. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)



BLACK WIDOW (BLACK WIDOW)
SAD, 2021.
Redateljica: Cate Shortland
Glumci: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour
Žanr: akcija, avantura, ZF
Trajanje: 133 minute
Producentske tvrtke/Distributer: Marvel Studios/Walt Disney Studios Motion Pictures/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.disneyinternational.com/

Priča je svojevrsni pred nastavak koji nam razotkriva misteriozni lik Natashe Romanoff, njezinu prošlost i obuku u elitnom KGB-ovom programu. Kao Black Widow, Natasha se suočava s mračnim dijelovima svoje smrtnosti kada se pojavi opasna zavjera povezana s njezinim prijašnjim životom. Potaknuta silom koja se neće zaustaviti, Black Widow se mora suočiti s prošlosti i prekinuti odnose koji su postojali prije nego što je postala Osvetnica.

Prvi samostalni film jedne od najpoznatijih Marvelovih junakinja – Black Widow.

U kinima od 08. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i „CineStar“ IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)


LEDENA CESTA (THE ICE ROAD)
SAD, 2021.
Redatelj: Jonathan Hensleigh
Glumci: Liam Neeson, Holt McCallany, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Matt McCoy
Žanr: avantura, drama, triler
Trajanje: 103 minute
Producentske tvrtke/Distributer: Code Entertainment/ShivHans Pictures/Envision Media Arts/Editus d.o.o.

Misija je na tankom ledu.

Nakon nesreće u udaljenom rudniku dijamanata na sjeveru Kanade, vozač kamiona na ledu pokreće nemoguću misiju spašavanja koja će ih voditi oceanima leda, sve u nadi kako će stići na vrijeme i spasiti zatrpane radnike.

U kinima od 08. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


SPACE JAM: NOVA LEGENDA (SPACE JAM: A NEW LEGACY)
Originalna verzija i sinkronizirana na hrvatski
SAD, 2021.
Redatelj: Malcolm D. Lee
Glumci: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green
Glasovi hrvatske sinkronizacije: Slavko Sobin, Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Franka Batelić, Dražen Bratulić
Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski
Trajanje: 120 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Warner Bros./Warner Animation Group/SpringHill Entertainment/Aero Mock-Ups/Proximity/Warner Bros. Animation/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.spacejam.com/

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bugsa, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Looney Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada nismo mogli vidjeti.

Dobrodošli u Jam! NBA prvak i globalna ikona LeBron James kreće u epsku avanturu zajedno s bezvremenim Looney Tunes likovima.

U kinima od 15. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


TAJNE AZURNE OBALE (MYSTERE A SAINT-TROPEZ/DO YOU DO YOU SAINT-TROPEZ)
Francuska, 2021.
Redatelj: Nicolas Benamou
Glumci: Christian Clavier, Benoit Poelvoorde, Therry Lhermitte, Jerome Commandeur, Roissy de Palma, Virginie Hocq, Vincent Desagnat, Gerard Depardieu
Žanr: komedija, kriminalistički
Trajanje: 89 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: StudioCanal/Ouille Productions/Curiosa Films/Blitz Film & Video Distribution

Istraga inspektora Boulina. 8 osumnjičenih. 1 inspektor. 0 dokaza.

Kolovoz je 1970-e. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje. Uvjeren da je žrtva pokušaja ubojstva, Tranchant poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza. No, usred ljeta dostupan je samo inspektor Boulin, koji je nekoliko tjedana daleko od mirovine. On će vrlo osebujnim metodama slijediti trag uznemirivača.

Saint-Tropez, ljeto 1970-e. Dok boravi u svojoj raskošnoj vili, milijarder počinje dobivati prijeteća pisma. Inspektor Boulin vodi istragu, u dobru i zlu.

U kinima od 15. srpnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)


SNAKE EYES: G.I. JOE POČETAK (SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS)
Kanada, SAD, 2021.
Redatelj: Robert Schwentke
Glumci: Henry Golding, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Andrew Koji
Žanr: akcija, avantura, fantasy, ZF, triler
Producentske tvrtke/Distributer: Paramount Pictures/Metro-Goldwyn-Mayer/Skydance Media/Hasbro/Di Bonaventura Pictures/Entertainment One/Blitz Film & Video Distribution

Legendarni ratnik. Njegov epski početak.

Snake Eyes jedan je od fanovima najdražih likova, ponajviše zbog svoje tajnovitosti i ubojitosti. U samostalnom filmu tražit će ubojicu svoga oca. Snake radi za Cobru i pristaje na krađu svetog dragulja Arashikagea u zamjenu za informacije o ubojici svoga oca. Međutim, njegova je odanost na kušnji kada Cobrina istinska namjera dođe u fokus i on tada počne propitivati svoju misiju osvete.

Snake Eyes, tihi komandos i jedan od fanovima najdražih likova G.I. Joe franšize, u svom solo, spin off filmu!

U kinima od 22. srpnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ IMAX kinu u IMAX 2D i 4DX (www.blitz-cinestar.hr)


DIVLJI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED)
Sinkroniziran na hrvatski
SAD, 2021.
Redatelji: Elaine Bogan, Ennio Torresan
Žanr: animirani, avantura, obiteljski, vestern
Trajanje: 88 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: DreamWorks Animation/Universal Pictures International/Editus d.o.o.
Službena web stranica: https://www.dreamworks.com/

Očekujte avanturu.

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, maloga grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari previše za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kada pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim. Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.

Pruin otac, vlasnik farme Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyjina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.

Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom „Neustrašivi Spirit (Spirit: Stallion of Cimarron)“ nominiranim za „Oscara“, a uključuje i TV-seriju nagrađenu „Emmyjem“.

U kinima od 29. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


KRSTARENJE DŽUNGLOM (JUNGLE CRUISE)
SAD, 2021.
Redatelj: Jaume Collet-Serra
Glumci: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Žanr: akcija, avantura, komedija
Trajanje: 127 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Walt Disney Pictures/Walt Disney Studios Motion Pictures/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.disneyinternational.com/

Lily (Emily Blunt) putuje iz Londona u džunglu Amazone gdje angažira Franka (Dwayne Johnson) da je vozi u svom brodiću niz rijeku. Lily je odlučna otkriti drevno stablo s nevjerojatnim ljekovitim svojstvima koje imaju moć promijeniti budućnost medicine. U svojoj potrazi, ovaj dvojac će se susresti s bezbroj opasnosti i natprirodnih sila u varljivoj ljepoti bujne prašume.

Ekspedicija krstarenja kroz džunglu s mega zvijezdom Dwayneom Johnsonom i Emily Blunt u glavnim ulogama.

U kinima od 29. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i „CineStar“ IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cinepelxx“ u 2D i Real D 3D


MIRIS RUŽA (LA FINE FLEUR)
Francuska, 2021.
Redatelj: Pierre Pinaud
Glumci: Catherine Frot, Manel Foulgoc, Fatsah Bouyahmed
Žanr: komedija,
Trajanje: 95 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Charades/Blitz Film & Video Distribution

Eve Vernet bila je najveća uzgajivačica ruža. Sada je na rubu bankrota, prijeti joj da je otkupi moćni konkurent. Povrh toga, Véra, njezina vjerna tajnica, zaposlila je troje zaposlenika bez ikakvih vrtlarskih vještina. Nemajući ništa zajedničko, upuštaju se u avanturu kako bi spasili svoju malu farmu ruža.

Unatoč očitim razlikama, grupa ljudi smišlja ludi plan koji bi im mogao zauvijek promijeniti živote, pritom neočekivano otkrivajući ljepote života koje vrijedi njegovati.

U kinima od 29. srpnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

Tagovi: Romain Quirot, LeBron James, Malcolm D. Lee, Liam Neeson, Holt McCallany, Laurence Fishburne, Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour, SpaceJam
PROČITAJ I OVO
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE