GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koje ćemo filmske premijere gledati u prosincu? (VIDEO)

Koje ćemo filmske premijere gledati u prosincu? (VIDEO)
U KINIMA U PROSINCU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2021 / 16:17
Autor: Damir Demonja
ZAGREB - Za mjesec prosinac hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su sedamnaest premijernih filmova.

Koji sve filmovi bi se trebali naći na programu hrvatskih kina, prema podacima kontaktiranih hrvatskih distributera i kino-prikazivača, navedeni su kako slijedi, s trenutnim datumima početaka njihovih prikazivanja u prosincu.

DINASTIJA GUCCI (HOUSE OF GUCCI)

Kanada, SAD, 2021.

Redatelj: Ridley Scott

Glumci: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek, Al Pacino, Jack Huston

Žanr: kriminalistički, drama, triler

Trajanje: 157 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: BRON Studios/Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Scott Free Productions/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.unitedartistsreleasing.com/house-of-gucci/, https://www.universalpictures.co.uk/micro/house-of-gucci

 Nasljedstvo zbog kojeg se ubija. Inspirirano istinitom pričom.

 Film „Dinastija Gucci“ inspiriran je šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Obuhvaća tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i, u konačnici, ubojstva.

Kontroverznu priču talijanske obitelji režirao je Ridley Scott, a radnja je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne modne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak „Crna udovica“. Poznata po svom over-the-top stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je: „Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti“.

U kinima od 02. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

KAAMELOTT (KAAMELOTT-PREMIER VOLET)

Francuska, Belgija, 2021.

Redatelj: Alexandre Astier

Glumci: Alexandre Astier, Antoine De Caunes, Alain Chabat, Christian Clavier, Guillaume Galliene, Anne Girouard, Sting

Žanr: avantura, komedija, fantasy

Trajanje: 120 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Regular/SND Groupe M6/M6 Films/SND Films/Blitz Film & Video Distribution

Deset je godina prošlo otkad se Arthur odrekao prijestolja i nestao nakon što ga je predao bivšem prijatelju Lancelotu, koji je od tada u kraljevstvu uspostavio strašnu vladavinu. Vitezovi okruglog stola su se raspustili i u nekoliko navrata pokušali jadne bljeskove otpora protiv Lancelota. Svi se pitaju što se s Arthurom, zapravo, dogodilo, od Lancelota koji mu želi smrt, sve do potlačenih malih ljudi koji žele da se vrati. No, želi li se Arthur doista vratiti u Kaamelott kako bi još jednom pomogao tim budalama i povratio prijestolje koje mu pripada?

Nastavak kultne serije redatelja Alexandrea Astiera o nesvakidašnjoj verziji legende o vitezovima okruglog stola.

 

U kinima od 02. prosinca, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

 

 

RESIDENT EVIL POČETAK: RACCOON CITY (RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY)

Njemačka, Kanada, 2021.

Redatelj: Johannes Roberts

Glumci: Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah-John Kamen

Žanr: akcija, horor, ZF

Trajanje: 107 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Constantin Film/Davis Films/Screen Gems/Sony Pictures Releasing International/Con Film

Službena web stranica: https://www.sonypictures.com/movies/residentevilwelcometoraccooncity

Svjedočite početku zla.

Vraćajući se korijenima planetarno popularne franšize Resident Evil, obožavatelj i redatelj Johannes Roberts oživljava igre za novu generaciju obožavatelja. U filmu „Resident Evil početak: Raccoon City“, nekada cvjetajući dom farmaceutskog giganta korporacije Umbrella, Raccoon City, danas je umirući grad na Srednjem zapadu. Egzodus tvrtke opustošio je grad, a veliko zlo se sprema ispod površine. Kada se to zlo oslobodi, skupina preživjelih mora zajedno raditi na otkrivanju istine Umbrella korporacije i preživjeti noć.

 

U kinima 02. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

 

TALIJANSKA PRIČA (MADE IN ITALY)

UK, Italija, 2020.

Redatelj: James D’Arcy

Glumci: Liam Neeson, Micheál Richardson, Valeria Bilello, Lindsay Duncan

Žanr: komedija, drama, romansa

Trajanje: 94 minute

Producentske tvrtke/Distributer: CrossDayProductions Ltd./Indiana Production/Inegnious Media/Rojovid Films/Discovery Film & Video Distribution

Ova srčana romantična komedija radnjom je smještena u Toskanu, a prati boemskog londonskog umjetnika Roberta (Liam Neeson) koji se sa svojim otuđenim sinom Jackom (Micheál Richardson) vraća u Italiju kako bi na brzinu prodao kuću koju je naslijedio od pokojne supruge. Međutim, nitko od njih dvojice nije spreman pronaći nekad prelijepu vilu u tako očajnom stanju… Obnavljanja kreću po zlu, a otac i sin ubrzo se nađu u sukobu – i to ne po prvi put. Zbog svog pomalo komičnog nedostatka iskustva u vezi radova u kući, Robert će potražiti pomoć od živopisnih lokalnih stanovnika, ali za Jacka stanje u kojem se nalazi kuća čini se da oslikava njegovu osobnu potragu za uspomenama na sretnija vremena s majkom. Kada se Jack zaljubi u Nataliju, živahnu mladu talijansku kuharicu, on kao da obnavlja svoje tijelo i dušu delicijama iz njezine lokalne tratorije – sve do trenutka dok se ne nađu u opasnosti od Natalijinog ljubomornog i prijetećeg supruga…

 

U kinima od 02. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

DESET U POLA (NOT SO FRIENDLY NEIGHBORHOOD AFFAIR)

Bosna i Hercegovina, 2021.

Redatelj: Danis Tanović

Glumci: Edib Ahmetašević, Izudin Bajrović, Kerim Cutuna, Branko Đurić, Anja Matković, Goran Navojec, Goran Bregović, Halid Bešlić

Žanr: komedija, drama

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Obala Art Centar/TRT/Con Film

 

Gdje se jedu najbolji ćevapi u Sarajevu?

Sarajevo, svibanj 2021. godine. Baščaršija se pokušava oporaviti od duge i teške pandemijske godine. Pandemija još traje, ali ipak – dolazi ljeto, postoji nada da bi se stvari mogle, bar nakratko, popraviti. Kada jedno jutro u Enesovu ćevabdžinicu uđe Zagrepčanka koja kaže da je došla pojesti „najbolje ćevape u Sarajevu“, on je pošalje kod Ize, da bi tako i on tradicionalno mogao nakon prve uslužene mušterije priuštiti sebi zadovoljstvo prve jutarnje kave. Ova sasvim bezazlena, prijateljski gesta, izaziva potpuni raspad komšijskog, poslovnog i privatnog života, ne samo Enesovog i Izinog, već i cijeloga grada.

U kinima 02. prosinca, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

VISOKA MODA (HAUTE COUTURE)

Francuska, 2021.

Redatelj: Sylvie Ohayon

Glumci: Nathalie Baye, Lyna Khoudri, Pascale Arbillot

Žanr: drama

Trajanje: 100 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: UGC Distribution/Blitz Film & Video Distribution

 

Ljepota je u jednostavnosti.

 

Esther (Nathalie Baye) nalazi se na kraju svoje karijere u ateljeu kuće Dior, jedne od najznačajnijih i najutjecajnijih francuskih modnih kuća. Jednoga dana joj mlada djevojka Jade (Lyna Khoudri) u javnom prijevozu ukrade torbicu. Umjesto da pozove policiju, Esther se odluči pobrinuti za Jade jer u njoj vidi priliku da joj prenese svoje vještine, krojački zanat i svoje bogatstvo. U frenetičnom svijetu visoke mode, Esther će Jade omogućiti da dosegne svoj puni potencijal.

 

Moda je više od same odjeće. Ona je važan dio naših života, nekada pokazuje ono što jesmo, a nekada skriva kako se osjećamo.

 

U kinima od 02. prosinca, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

 

 

PJEVAJTE S NAMA 2 (SING 2)

Sinkroniziran na hrvatski

Francuska, Japan, SAD, 2021.

Redatelj: Garth Jennings

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Marko Makovičić, Ivana Rushaidat, Ivan Glowatzky, Dražen Bratulić

Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski, mjuzikl

Trajanje: 112 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Illumination Entertainment/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.singmovie.com/

 

Ove blagdanske sezone novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi Illuminationa stiže s velikim snovima i spektakularnim hitovima dok se uvijek optimistična koala Buster Moon i njegova zvjezdana ekipa izvođača pripremaju za lansiranje svoje najljepše scenske ekstravagancije do sada, a sve u blistavoj svjetskoj prijestolnici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu, koju glumi globalna glazbena ikona Bono, u svom prvijencu u animiranom filmu, da im se pridruži.

 

U kinima 09. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

 

PO TAMBURI (PO TAMBURI)

Hrvatska, 2021.

Redatelj: Stanislav Tomić

Glumci: Tijana Pečenčić, Momčilo Otašević, Stjepan Perić, Nikola Kojo, Nives Ivanković, Elvira Aljukić, Mirna Medaković, Sandra Lončarić, Branko Uvodić

Žanr: akcija, komedija, glazbeni

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Kaos film/Duplicato Media

 

Legendarni TV voditelj Branko Uvodić poziva sve tamburaške sastave na natjecanje na glazbenom festivalu. Privučen bogatom nagradom, tamburaški sastav „Aveti ravnice“ putuje na događaj na kojem su pogrešno optuženi za krađu glavne nagrade. Tijekom noći, „Avete“ progoni policija. Na putu do rodnog sela moraju se boriti i s tamburaškim skupinama. Kada konačno stignu kući, suočavaju se s posljednjim i najvećim izazovom.

 

Treći film redatelja Stanislava Tomića svojevrsna je hrvatska inačica akcijskog kult-klasika „Ratnici podzemlja“ Waltera Hilla.

 

U kinima 09. prosinca, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

 

 

SPENCER (SPENCER)

Njemačka, Čile, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2021.

Redatelj: Pablo Larraín

Glumci: Kristen Stewart, Amy Manson, Jack Farthing, Sean Harris, Timothy Spall, Sally Hawkins

Žanr: biografija, drama

Trajanje: 111 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Komplizen Film/Fabula/Shoebox Films/FilmNation Entertainment/Neon/Blitz Film & Video Distribution

 

Radnja filma „Spencer“ smještena je u 1991. godinu, tijekom božićnih praznika, kada se princeza Diana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princem Charlesom. Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringham i savršeno dočarava emocije Lady Di koja se bori s glasinama o aferama dok je izbjegavala nemilosrdne paparazze.

 

U režiji sjajnog Čileanca Pabla Larraina, naslovnu ulogu tumači Kristen Stewart u priči o prijelomnom trenutku početkom devedesetih kada se Lady Diana odlučila razvesti od princa Charlesa.

 

U kinima 09. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

 

JAHAČ ZMAJA (DRAGON RIDER)

Sinkroniziran na hrvatski

Njemačka, 2020.

Redatelj: Tomer Eshed

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Marko Braić, Maja Posavec, Marko Ožbolt, Siniša Popović, Dražen Bratulić, Robert Ugrina, Natko Beck, Krešimir Mikić

Žanr: animirani, avantura, komedija

Trajanje: 91 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Constantin Film/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.constantin-film.de/

 

Avantura nikada nije bila veća.

 

Mladi srebrni zmaj i njegov novi prijatelj kreću u potragu za posljednjim utočištem srebrnih zmajeva. Pred njima je niz nevjerojatnih pustolovina i neobičnih susreta od kojih će jedan biti presudan, susret s bezdušnim čudovištem iz prošlosti čiji je jedini cilj uništenje posljednjeg zmaja.

 

„Jahač zmaja“ nastao je prema njemačkom dječjem romanu autorice Cornelije Funke.

 

U kinima od 16. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

NIŠTA OD BOŽIĆA OVE GODINE (CHRISTMAS IS CANCELLED)

SAD, 2021.

Redatelj: Prarthana Mohan

Glumci: Dermot Mulroney, Hayley Orrantia, Janel Parrish

Žanr: komedija

Producentske tvrtke/Distributer: Lionsgate/Blitz Film & Video Distribution

 

Priča prati 29-godišnju Emmu, čiji 54-godišnji otac (Dermot Mulroney) počinje izlaziti s njezinom vršnjakinjom i opakom suparnicom iz srednje škole, ubrzo nakon što mu je supruga preminula. Emma kreće u misiju rastavljanja sretnog para, nakon što njezin tata inzistira da zajedno provedu božićne praznike.

 

Jedan blagdan, dvoje zaljubljenih i nula šansi da Božić provedu sretni!

 

U kinima od 16. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

 

PRIČA SA ZAPADNE STRANE (WEST SIDE STORY)

SAD, 2021.

Redatelj: Steven Spielberg

Glumci: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose

Žanr: kriminalistički, drama, mjuzikl, romansa

Trajanje: 156 minuta

Budžet: 100 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: 20th Century Studios/Amblin Entertainment/Amblin Partners/TSG Entertainment/Walt Disney Studios Motion Pictures/Blitz Film & Video Distribution

 

Najpoznatiji mjuzikl svih vremena ponovno oživljava u režiji jednog od najpoznatijih, najnagrađivanijih i najcjenjenijih filmaša, trostrukog Oskarovca Stevena Spielberga.

 

Adaptacija kultnog mjuzikla je, zapravo, prilagođena moderna Shakespeareova tragedija Romeo i Julija na ulicama New Yorka, a donosi priču o ljubavi i rivalstvu dvije tinejdžerske bande različitog etničkog podrijetla.

 

U kinima od 16. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA (SPIDER-MAN: NO WAY HOME)

SAD, Island, 2021.

Redatelj: Jon Watts

Glumci: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, Marisa Tomei, Jon Favreau, Willem Dafoe, J. K. Simmons, Jamie Foxx

Žanr: akcija, avantura, ZF

Trajanje: 159 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Pascal Pictures/Marvel Studios/Columbia Pictures/Sony Pictures Entertainment (SPE)/Con Film

Službena web stranica: https://www.spidermannowayhome.movie/

Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u mogućnosti odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kada zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

 

U kinima od 16. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

 

 

MATRIX USKRSNUĆA (THE MATRIX RESURRECTIONS)

SAD, 2021.

Redatelj: Lana Wachowski

Glumci: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Priyanka Chopra, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Jada Pinkett-Smith

Žanr: akcija, ZF

Trajanje: 148 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Village Roadshow Pictures/NPV Entertainment/Silver Pictures/Warner Bros./Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.matrixresurrections.net/

Povratak izvornom kodu.

Kultna franšiza napokon je dobila svoj nastavak. Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, očaralo je gledatelje 1999. godine. Takva simulirana stvarnost oduševila je impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

 

Matrix će svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisiliti na drukčiji način sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

U kinima od 23. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX i 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

NEBESA (HEAVENS ABOVE)

Srbija, Njemačka, Republika Makedonija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, 2021.

Redatelj: Srđan Dragojević

Glumci: Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Miloš Samolov, Nataša Marković, Sana Kostić, Radoslav Milenković

Žanr: komedija, drama, fantasy

Trajanje: 122 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Pluto Film Distribution Network/Duplicato Media

 

Nova komedija Srđana Dragojevića, autora filmova „Parada“ i „Mi nismo anđeli“.

 

Nakon pola stoljeća komunizma, religija se vraća! No, je li ovo dezorijentirano istočnoeuropsko društvo spremno? Jedan radnik dobiva aureolu, osuđenik na smrt pretvori se u bebu, umjetnik otkriva da njegove slike ne hrane samo duše nego i želuce. Tri čarobne crnohumorne priče, smještene u postkomunističko društvo puno praznovjerja, korupcije i nade, nude dirljiv i osebujan prikaz božjih čuda.

 

Neobična i provokativna mračna komedija autora filmova „Mi nismo anđeli“, „Lepa sela lepo gore“, „Rane“ i „Parada“.

 

U kinima od 23. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

PARALELNE MAJKE (MADRES PARALELAS)

Španjolska, Francuska, 2021.

Redatelj: Pedro Almodovar

Glumci: Penelope Cruz, Rossy de Palma, Aitana Sánchez-Gijón, Milena Smit

Žanr: drama

Trajanje: 120 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: El Deseo/Pathe/FilmNation/Sony Pictures Releasing International/Discovery Film & Video Distribution

 

Novi film velikog redatelja Pedra Almodovara („Sve o mojoj majci“, „Pričaj s njom“, „Tuga i slava“) za koji je Penelope Cruz osvojila nagradu za najbolju glumicu na Filmskom festivalu u Veneciji!


Dvije žene, Janis (Penelope Cruz) i Ana (Milena Smit), zajedno se nalaze u bolničkoj sobi gdje svaka očekuje rođenje djeteta. Ni jedna ni druga nisu u vezi, a obje su zatrudnile igrom slučaja. Sredovječna Janis ne žali za trudnoćom i poprilično je ushićena. Adolescentica Ana se kaje, a usto je uplašena i traumatizirana. Janis je pokušava ohrabriti dok se obje poput mjesečarki kreću bolničkim hodnicima. Nekoliko riječi koje će izmijeniti u satima čekanja do poroda između njih dvije stvorit će neočekivanu povezanost, a koja će razvojem situacije i novonastalim komplikacijama promijeniti njihove živote zauvijek.

 

U kinima od 30. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

KING'S MAN: POČETAK (THE KING'S MAN)

Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2021.

Redatelj: Matthew Vaughn

Uloge: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance

Žanr: akcija, avantura, komedija, kriminalistički, triler

Trajanje: 131 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: 20th Century Studios/Marv Films/Marv Studios/Walt Disney Studios Motion Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.20thcenturystudios.com/movies/the-kings-man

 

Temeljen na stripu „The Secret Service” Marka Millara i Davea Gibbonsa, novi nastavak u franšizi „Kingsman“ vodi nas na početak priče, prije radnji koje su se dogodile u nastavcima „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“. Glumačka postava ni ovaj put nije razočarala: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou i Charles Dance, a redatelj je ponovno Matthew Vaughn.

Otkrijte početak prve neovisne obavještajne agencije.

U kinima od 30. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX i 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

*u ovome tekstu navedeni su samo oni filmovi koje su kontaktirani hrvatski distributeri i kino-prikazivači potvrdili za prikazivanje u tekućem mjesecu

Tagovi: Dinastija Gucci, Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE