GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Knjiga slavne vlogerice Kristine Kuzmič od sad i na hrvatskom

Knjiga slavne vlogerice Kristine Kuzmič od sad i na hrvatskom
KNJIGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2021 / 12:56
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nakladnik Profil objavio je hrvatski prijevod hvaljene autobiografske knjige "Drži se" Kristine Kuzmič, u kojoj ta vlogerica hrvatskog podrijetla s više od tri milijuna pratitelja na društvenim mrežama piše o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti.

Kristina Kuzmič domaćoj publici postala je poznata kao pobjednica televizijskog natjecanja koje je organizirala Oprah Winfrey. Nakon toga izgradila je karijeru kao vlogerica, a njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta.

U knjizi "Drži se", Kristina Kuzmič na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način govori o svojem životu.

Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i o važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati više od tri milijuna ljudi. Razlog njezine popularnosti je taj što Kristina u svojim snimkama ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.

Knjigu je s engleskog preveo Klen Šamarinac.

Tagovi: Kristina Kuzmič, vlogerica, Profil
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE