GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kiss priprema spektakl za 9. rujna u Areni Zagreb, predgrupa Dirty Honey

Kiss priprema spektakl za 9. rujna u Areni Zagreb, predgrupa Dirty Honey
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.04.2022 / 16:19
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Uz Kiss, slavni američki rock sastav, koji u Areni Zagreb sprema 9. srpnja rock and roll spektakl u okviru svoje posljednje turneje "End of the road", kao predgrupa nastupit će mladi američki bend u usponu Dirty Honey, najavio je oragnizator koncerta Charm Music.

Nakon 45 godina duge karijere, Kiss je 2019. započeo je svoju posljednju turneju, a nakon stanke zbog pandemije koronavirusa turneja se nastavlja u 2022.

U Zagreb dolaze nakon četrdesetak albuma prodanih u više od stotinu milijuna primjeraka diljem svijeta, a potom odlaze u Veronu, Prag, Budimpeštu, Bukurešt i Amsterdam.

Nastup benda Dirty Honey bit će odličan uvod u dobro poznati live spektakl Kissovaca, koji čine maske i specijalni kostimi, detaljna scenografija, te specijalni efekti kao što su vatreni plamenovi i projektili, koji su čak ušli u Guinnessovu knjigu rekorda.

Dirty Honey njeguje melodični rock and roll i hard rock zvuk s primjesama blues glazbe 70-tih. Već nakon prvog singla “When I’m Gone” iz 2019., koji je postao prvi broj 1 na Billboardovoj Rock listi benda koji nema ugovor s diskografskom kućom, Dirty Honey otvarali su koncerte za bendove poput The Who, Guns ’N Roses i Slash.

Prije godinu dana Dirty Honey su objavili prvi album, koji je odmah sjeo na drugo mjesto ljestvice Hard Rock albuma, odradili su i turneju s The Black Crows, a sada te punokrvne američke rokere ima priliku vidjeti i publika u Zagrebu.

U okviru turneje Kiss nudi svojim obožavateljima VIP iskustvo - to može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda, ovisno o vrsti ulaznice. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica.

Sve vrste ulaznica za rock spektakl u Areni Zagreb 9. srpnja mogu se kupiti na stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

Tagovi: Kiss, Arena Zagreb, Dirty Honey
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE