GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kevin Spacey izjasnio se da nije kriv za seksualne napade

Kevin Spacey izjasnio se da nije kriv za seksualne napade
OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2022 / 13:00
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Oskarovcu Kevinu Spaceyju iduće će se godine suditi u Londonu nakon što se u četvrtak izjasnio da nije kriv po optužbi za seksualne prijestupe prije gotovo 20 godina.

Spacey je u Britaniji optužen za pet kaznenih djela - četiri točke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem i težu optužbu za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Tužitelji kažu da je Spacey prisilio muškarca na oralni seks.

Šezdesetdvogodišnji američki glumac i producent, čije je ime navedeno kao Kevin Spacey Fowler, rekao je da "nije kriv" kada su mu sve optužbe iznesene na londonskom središnjem kaznenom sudu Old Bailey.

U modrom odijelu i s naočalama, nepomično je sjedio na optuženičkoj klupi tijekom 20-minutnog ročišta jer je dogovoreno da će suđenje biti 6. lipnja sljedeće godine.

“Hvala vam, gospodine”, rekao je sucu na kraju rasprave.

Ako bude proglašen krivim za seksualno zlostavljanje, Spacey bi se mogao dobiti šestomjesečnu zatvorsku kaznu ili novčanu kaznu, dok teži prekršaj nosi maksimalnu kaznu doživotnog zatvora.

Policija je rekla da su se navodni napadi dogodili između ožujka 2005. i travnja 2013. - četiri u britanskoj prijestolnici i jedan u Gloucestershireu, na zapadu Engleske. Oni uključuju muškarca koji je sada u 40-ima i dvojicu muškaraca koji su sada u 30-ima.

Nekada jedna od najvećih holivudskih zvijezda, Spacey je uglavnom nestao iz javnosti otkako je prije pet godina optužen za nedolično seksualno ponašanje.

Taj 62-godišnjak, koji je osvojio Oscara za najboljeg glumca u "Vrtlogu života" i najboljeg sporednog glumca u "Privedite osumnjičene", izbačen je iz TV serije "Kuća od karata" i maknut s filma "Sav novac svijeta" nakon što su optužbe izašle na vidjelo.

Tagovi: Kevin Spacey, seksualno zlostavljanje
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE