GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Justin Bieber i Megan Thee Stallion s najviše nominacija za MTV-jeve glazbene nagrade

Justin Bieber i Megan Thee Stallion s najviše nominacija za MTV-jeve glazbene nagrade
NOMINACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2021 / 16:07
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Pop zvijezda Justin Bieber i reperica Megan Thee Stallion ove su godine osvojili najviše nominacija za MTV video glazbene nagrade, objavili su organizatori u srijedu, točno mjesec dana prije ceremonije koja će se sljedeći mjesec ponovno održati pred publikom.

Kanadski pjevač Justin Bieber ima sedam nominacija, uključujući i onu za umjetnika godine, za najbolju pop pjesmu i za video godine za "Popstar", suradnju s DJ Khaledom i Drakeom.

Najjača konkurencija u kategoriji umjetnika godine mu je Megan Thee Stallion, koja ima šest nominacija, uključujući i onu za video s reperom Cardijem B.

Ostali kandidati za najboljeg umjetnika godine su Ariana Grande, Doja Cat, Olivia Rodrigo i Taylor Swift.

Među nominiranim spotovima su "Kiss Me More" Doje Cat, "Bad Habits" Eda Sheerana, "Montero (Call Me By Your Name)" Lil Nas X-a i The Weekndov "Save Your Tears".

Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X i prvi put nominirana Olivia Rodrigo imaju po pet nominacija.

Prošle je godine MTV-jeva dodjela video glazbenih nagrada održana je bez publike u dvorani, a većina nastupa snimljena je unaprijed zbog zdravstvenih smjernica koje su donesene radi pandemije covida-19.

Ovogodišnja ceremonija održat će se 12. rujna u Barclays Centru u New Yorku. Dobitnike biraju fanovi koji glasaju putem interneta.

Tagovi: Justin Bieber, Megan Thee Stallion, Ariana Grande, Doja Cat, Olivia Rodrigo, Taylor Swift, MTV Music Awards
PROČITAJ I OVO
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE