GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jurica Popović objavio novi album Kozmičko dijete

Jurica Popović objavio novi album Kozmičko dijete
DISKOGRAFIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.10.2020 / 16:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Jurica Popović objavio je novi album po naslovom Kozmičko dijete u izdanju Croatia Recordsa.

- Dječje igre sam davno zamijenio igranjem kroz stvaranje glazbe, tekstova i aranžmana. Još uvijek me to ispunjava zadovoljstvom i na neki način mi daje smisao življenja. U tom kontekstu je i ovaj album Kozmičko dijete. Jednom davno, u osamdesetima, pitali su me iz glazbene industrije kome se obraćam s mojim pjesmama. Kako tada, tako i sada uvijek su pjesme nastajale iz unutrašnjeg poriva, iskreno i bez kalkuliranja o tržišnom uspjehu, ali uvijek u nadi da će pronaći svoje istomišljenike, svoje srodne duše. Ovo je razgovor sa samim sobom, a rezultat su pjesme s kojima vam želim dobrodošlicu u ovaj moj glazbeni svijet, kaže Jurica.

Ambiciozan plan da svaka pjesma ima status singla s pripadajućim videom se polako, ali sigurno ostvaruje. Razlog je moja ljubav prema stvaranju video spotova, a to je ujedno i kruna jednoga glazbenoga stvaranja.

- U sadašnjoj turobnoj situaciji za sve nas, važno je zadržati optimizam i ne klonuti duhom. Ovo je moj prilog, kojim želim potaknuti ljude u tom smjeru, zaključuje Jurica.

U stvaranju albuma sudjelovali su:

Mihael Blum, Dragan Brnas, Jadranka Krištof, Goran Martinac i Matija Vuica

Omot albuma oblikovao je Igor Kelčec

Tagovi: Jurica Popović, Matija Vuica, Croatia Records, Igor Kelčec
PROČITAJ I OVO
Četiri desetljeća od ubojstva Lennona
TUŽNA OBLJETNICA
Četiri desetljeća od ubojstva Lennona
NEW YORK - Kasno u blagu prosinačku noć 1980. mladić s revolverom pucao je četiri puta u leđa Johna Lennona, dok se pjevač vraćao kući iz studija sa suprugom Yoko Ono.
Amerikanci snimaju film o beogradskom fantomu
PROJEKTI
Amerikanci snimaju film o beogradskom fantomu
BEOGRAD - Priča o vozaču, koji je postao simbol pobune protiv vlasti, sada je stigla i do SAD-a, gdje se, prema magazinu Deadline, priprema film o spomenutom trkaču.
Warner će u 2021. filmove istodobno puštati u kina i na internet
STRATEŠKI
Warner će u 2021. filmove istodobno puštati u kina i na internet
LOS ANGELES - AT&T Warner Bros studio istog će dana premijerno predstaviti sve svoje filmove za 2021. godinu i u kinima i na servisu za prijenos videozapisa HBO Max.
Grand Prix 35. Salona mladih osvojila Ivana Tkalčić
NAGRADE
Grand Prix 35. Salona mladih osvojila Ivana Tkalčić
ZAGREB - Grand Prix 35. Salona mladih, čije je trajanje produženo do 3. siječnja, osvojila je Ivana Tkalčić za rad "Why Am I Seeing This?", koji je rezultat je umjetničkog istraživanja provedenog u suradnji sa Zajedničkim istraživačkim centrom Europske komisije u Ispri.
Novogodišnji koncert Bečke filharmonije bez publike
NEOBIČNO
Novogodišnji koncert Bečke filharmonije bez publike
BEČ - Novogodišnji koncert Bečke filharmonije održat će se 1. siječnja, kao i svake godine, ali ovaj put bez publike zbog pandemije koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE