GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Johnny Depp objavio album

Johnny Depp objavio album
DISKOGRAFIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.07.2022 / 08:22
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK – Nedugo nakon kontroverznog suđenja zbog klevete, američki glumac Johnny Depp u petak je objavio album s engleskim rokerom Jeffom Beckom, što predstavlja nastavak njegove kreativne karijere.

Album "18", na kojem Depp pjeva i svira gitaru, sadrži 13 pjesama, uglavnom obrada drugih glazbenih djela, a dosad je bio podosta kritiziran te vjerojatno neće igrati značajnu ulogu u repertoaru Becka, 78-godišnjeg bivšeg člana grupe The Yardbirds.

Na albumu su se našle obrade pjesama "What's Going On" Marvina Gayea, "Isolation" Johna Lennona, i "Venus In Furs" sastava Velvet Underground.

Odluka da se uključi pjesma "Velvet In Furs", koja se bavi sadomazohizmom, nekima se može činiti bizarnom, s obzirom na senzacionalno suđenje usredotočeno na navodno obiteljsko nasilje između Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, glumice poznate po svojoj ulozi u filmu "Aquaman".

Album također sadrži pjesme "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" i "Sad Motherfuckin' Parade", koje je napisao Depp, 59-godišnja zvijezda serijala filmova "Pirati s Kariba".

Depp i Beck upoznali su se 2016., a sprijateljili su se "zbog automobila i gitara" prije nego što je Beck, kao što je sam rekao, počeo cijeniti "ozbiljnu Deppovu vještinu pisanja tekstova i sluh za glazbu".

Na ovom su albumu počeli raditi 2019.

No, to nije prvi put da se Depp bavio glazbom. Više od deset godina snimao je pjesme i išao na turneje sa sastavom Hollywood Vampires, koji je osnovao s glazbenicima Alice Cooperom i Joe Perryjom.

Beck se trenutno nalazi na turneji po Europi s Deppom kao posebnim gostom.

Depp je ovog proljeća dobio 15 milijuna dolara u raspletu suđenja zbog klevete protiv Heard, kojoj je dodijeljeno dva milijuna dolara.

Porota je odlučila da je 36-godišnja Heard oklevetala Deppa opisavši sebe kao "javnu osobu koja predstavlja nasilje u obitelji" u članku objavljenom 2018. u The Washington Postu iako nije imenovala glumca. Depp smatra da mu je objavom teksta narušen ugled.

Heard je dobila dva milijuna dolara odštete jer je porota zaključila da ju je oklevetao jedan od Deppovih odvjetnika.

Suđenje, koje je trajalo šest tjedana, dobilo je veliku pažnju javnosti osobito zato što se prenosilo na televiziji i na internetu, gdje je na društvenim mrežama Amber Heard postala meta izrugivanja i kritike.

Depp se vraća glumi nakon završetka suđenja i trebao bi igrati kralja Luja XV. u francuskom filmu "La Favorite", koji će se snimati i u palači Versailles.

Tagovi: Johnny Depp, Jeff Beck
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE