GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

J.K Rowling se nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa

J.K Rowling se nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa
OPORAVAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2020 / 13:12
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Slavna britanska spisateljica, autorica knjiga o "Harryju Potteru", J.K. Rowling u ponedjeljak je na Twitteru objavila da se, nakon dva tjedna oporavila od vjerojatne zaraze covidom-19, primjenjujući za to vrijeme posebnu tehniku disanja, pri čemu joj je pomogao suprug liječnik.

"Premda nisam testirana, posljednja dva tjedna imala sam sve simptome zaraze koronavirusom", napisala je Rowling na svojem Twitter računu.

U video snimci je podijelila tehnike disanja koje savjetuju liječnici i koje su joj, kako je istaknula, pomogle pri ublažavanju najtežih simptoma od kojih je patila, a preporučio joj ih je suprug, britanski liječnik.

"U potpunosti sam se oporavila i željela bih s vama podijeliti tehniku disanja ??koju preporučuju liječnici. Ništa ne košta, nema neugodnih nuspojava, a moglo bi pomoći i vama i članovima vaših obitelji", poručila je obožavateljima.

Rowling (54) je još jedna u nizu slavnih osoba koje su objavile da su se oporavile od posljedica koronavirusa, nastojeći na taj način skinuti stigmu sa zaraženih.

O zarazi virusom prije nje su javno izvijestili glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita, glumac Idris Elba, američka pop pjevačica Pink i britanski prijestolonasljednik, princ Charles.

Tagovi: J.K Rowling, koronavirus, Harry Potter, Tom Hanks, princ Charles
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE