GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Izložba CROZ plakata u Galeriji Karas

Izložba CROZ plakata u Galeriji Karas
PLAKATI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.06.2021 / 19:17
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Kao rezultat suradnje poslovnog i umjetničkog sektora u četvrtak, 10. lipnja, u zagrebačkoj Galeriji Karas otvara se izložba CROZ plakata.

Kroz suradnju te tvrtke i Hrvatskog društva likovnih umjetnika, koju je pokrenuo umjetnik Zlatko Kopljar, umjetnici prema tematskim cjelinama osmišljavaju likovna rješenja plakata velikih dimenzija (12 x 4,80 metara) koja se izlažu na pročelju tvrtke CROZ.

Od 2017. do danas predstavljeni su radovi Helene Klakočar, Maje Bachler, Korine Hunjak, Ivane Barišić Tomčić, Ivane Pipal, Tanje Blašković, Darije Jelinčić, Lava Paripovića, Danijela Žeželja.

Iz HDLU-a podsjećaju kako su se dosadašnje teme fokusirale na pitanja vezana uz tehnologiju, ekologiju, digitalizaciju te društveno aktualne situacije, ali uvijek sa sviješću o plakatu kao dijeljenom sadržaju javnog prostora, koji je svima dostupan te time nosi i odgovornost u porukama koje komunicira.

Tijekom deset intervencija svoj umjetnički osvrt umjetnici su dali na deset tema: Tehnologija/Ekologija, Cloud, Pixeli, Summer is Over, Zahvalnost, Dan planeta Zemlje, Vision 20/20, Kojeg dobra će nam ovo donijeti, Ostanimo zajedno te posljednje, koje će se kraja godine vidjeti na zgradi, Reinterpretacija Ede Murtića, uz 100. obljetnicu njegova rođenja.

CROZ je IT tvrtka usmjerena uslugama u financijskom i javnom sektoru te drugim većim informatičkim sustavima, koja ima skoro 200 zaposlenika.

Izložba se može razgledati do 12. lipnja.

Tagovi: CROZ plakati, Galerija Karas
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE