GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Iva Ilinčić javno progovorila o Aleksićevom zlostavljanju

Iva Ilinčić javno progovorila o Aleksićevom zlostavljanju
ZLOSTAVLJAČ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2021 / 08:12
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Glumica Beogradskog dramskog kazališta Iva Ilinčić, koja je zajedno s još par djevojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za zlostavljanje, za Blic je iznijela svoju priču, prenosi nova.rs.

Ilinčić je za Blic otkrila da ju je prvi put seksualno zlostavljao Miroslav Mika Aleksić kada je imala 17 godina, a onda je uslijedio period pauze do 18. godine, kada se nasilje, prema njenim riječima, nastavilo.

„Prije nekih godinu dana prvi put sam sebi rekla: ‘Ne, Iva! Mika te nije čeličio za glumu, nije te kao glumicu testirao, nego te je zlostavljao. Veoma te je zlostavljao! I zlostavljao je mnoge druge. I zlostavljat će. Neće se nikad zaustaviti’.

Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana. Šest godina sam šutjela, negirala, nikome nisam govorila, doslovno nikome. Bilo mi je jasno da je loše. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: ‘Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće me spremiti za surovi svijet redatelja, producenata’. Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorirala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak”, rekla je Iva Ilinčić za Blic, prenosi nova.rs.

Glumica je godinama o ovome šutjela, a odlučila je progovoriti o svom slučaju i prijaviti Miroslava Mike Aleksića, nakon što je to učinila njena kolegica Milena Radulović

Tagovi: Iva Ilinčić, Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović, Ivana Mastilović Jasnić
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE