GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Humanitarni koncert Matije Dedića i Lane Janjanin za Valentinovo

Humanitarni koncert Matije Dedića i Lane Janjanin za Valentinovo
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.02.2021 / 14:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Za mnoge je od nas nakon svega što nas je prošle godine pogodilo Valentinovo palo u drugi plan. Međutim, potrebna nam je svaka i najmanja doza pozitive, a posebice kad ima za cilj pomoći onima koji su u 2020. najviše izgubili.

Naši renomirani jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici. Humanitarni jazz koncert istovremeno je prilika da putem Fonda 5.5 doniramo novac za područje Sisačko-moslovačke županije koje je najviše pogođeno potresom u prosincu.

Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa.

Budući da se istovremeno i dalje borimo s pandemijom, koncert je moguće pogledati i poslušati na dva način – oba u potpunosti epidemiološki sigurna. U nastupu genijalnih izvođača moguće je uživati uživo u Hrvatskom glazbenom zavodu. Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn. Pronađite ih ovdje!

Koncert možete pratiti i online, iz udobnosti svog doma. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije. Ulaznice kupite ovdje!

Tagovi: Matija Dedić, Lana Janjanin, Hrvatski glazbeni zavod
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE