GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HDP donosi nove tekstove u Dnevnik iz karantene

HDP donosi nove tekstove u Dnevnik iz karantene
TEKSTOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.03.2020 / 20:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Program Hrvatskog društva pisaca koji je pokrenut kao prva mjera potpore autorima kojima je trenutno onemogućen rad - Dnevnik iz karantene - donio je nekoliko novih tekstova i mogu se pratiti na njihovoj internetskoj i facebook stranici.

Riječ je o tekstovima Dinka Telećana, Ivice Prtenjače, Nore Verde, Alena Brleka, Dorte Jagić, Sanje Lovrenčić, Krune Lokotara, Monike Herceg i Ivane Bodrožić.

Od ovog vikenda, pa svakog idućeg vikenda, u suradnji s glumcima Zagrebačkog kazališta mladih objavljujemo autorske video-priloge pod naslovom „Glumci iz karantene“ u kojima glumci interpretiraju tekstove iz „Dnevnika“, poručili su iz HDP-a.

Sve se može pratiti na internetskoj stranici i FB stranici.

U subotu, 28. ožujka, bit će objavljen video u kojem glumac Danijel Ljuboja interpretira „Dnevnik iz karantene“ Dinka Telećana, a u nedjelju 29. ožujka video u kojem Petar Leventić interpretira „Dnevnik iz karantene“ Ivice Prtenjače.

Tagovi: Dnevnik iz karantene, Ivana Bodrožić, Hrvatsko društvo pisaca, Ivica Prtenjača, Dinko Telećan, Nora Verde, Dorta Jagić
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE