GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gogol Bordello nastupa na INmusicu

Gogol Bordello nastupa na INmusicu
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2020 / 11:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bend Gogol Bordello, čiju glazbu odlikuje mješavina gipsy i punk zvuka, novo je pojačanje 15. izdanja INmusic festivala koji se na Jarunu održava od 22. do 24. lipnja, najavili su u ponedjeljak organizatori.

Predvođeni karizmatičnim Eugeneom Hützom, grupa Gogol Bordello okuplja šaroliku skupinu glazbenika i perfomera iz svih dijelova svijeta koji će ove godine ponovno nastupiti na ovogodišnjem INmusicu. Romski i istočnoeuropski utjecaji u pjesmama i nastupima Gogol Bordella spajaju se s energičnim punk i dub elementima uz pratnju violine, harmonike pa čak i saksofona.

"Gogol Bordello ima sedam studijskih albuma iza sebe, jedan EP, niz gostovanja s drugim glazbenicima i u dokumentarnim i igranim filmovima, a u dva desetljeća rada utvrdila je status jedne od najatraktivnijih i najneobičnijih pojava na svjetskoj glazbenoj sceni", poručili su organizatori.

Taj bend sa svojom dozom punk-rock multikulturalizma omiljeni je gost na pozornicama diljem svijeta, dodaju.

Gogol Bordello svojim nastupom pridružuje glazbenom programu jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala uz već poznate izvođače - The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Rival Sons. Trodnevni festival se na dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka održava od 22. do 24. lipnja 2020. godine.

Tagovi: Gogol Bordello, INmusic festival, Eugene Hütz, The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE